Därför flyttar Samir Badran och Julia – verkliga anledningen: ”Inte råd”

Samir Badran om flytten med Julia
Samir Badran om flytten med Julia - Foto: Johan Nilsson/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Samir Badran och flickvännen Julia Sundqvist meddelade nyligen att de köpt ny lägenhet. Nu avslöjar de verkliga anledningen till flytten.

Samir Badran, 33, och flickvännen Julia Sundqvist, 27, har varit ett par sedan 2019. Bara ett år senare friade Samir till Julia i direktsänd tv och fick ett solklart ja till svar. 

Samir var vid tillfället sidekick till Pär Lernström i "Talang" som sändes på TV4 och tog då tillfället i akt att fria under bästa sändningstid. Men ännu har paret inte gift sig och i nuläget är det oklart om paret planerar ett bröllop inom den närmsta framtiden. 

Däremot händer det andra stora saker i deras liv. Nyligen berättade paret att de köpt en ny lägenhet och ska därmed flytta inom kort. 

Julia Sundqvist om barnplanerna med Samir

Paret verkar upp över öronen förälskade i varandra,  men om de vill utöka familjen med barn framöver är dock oklart. När Julia gästade podcasten"Vår gemensamma dagbok", i slutet på 2023, fick hon frågan om framtida barnplaner. 

– Det där är en intressant fråga i vår relation, för Samir han är inte alls så sugen på barn. Han skulle kunna leva ett liv utan barn, säger hon i podcasten. 

Enligt Julia är det i så fall av "egoistiska skäl" som paret eventuellt skaffar barn i framtiden, för att inte vara ensamma senare i livet, förklarar hon i avsnittet. Hon förtydligar dock att hon tycker att det är en "naturlig del av livet" att få barn, men att hon har dubbla känslor kring det:

– Det är en naturlig del av livet, samtidigt som ingen av oss älskar barn. Men vi har ändå någonstans bestämt att ja, vi kommer nog skaffa barn när några andra vänner skaffar barn. 

Julia Sundqvist och Samir Badran 2023. Foto: Jessica Gow/TT

Verkliga anledningen bakom flytten 

Samir och Julia bor idag i en 85 kvadratmeter lägenhet i Vasastan i Stockholm. Paret har bott i lägenheten i ungefär tre år, men nu har de alltså tagit det stora beslutet att flytta. 

Den nya lägenheten ligger även den i Vasastan men är något mindre än deras nuvarande, en tvåa på 60 kvadratmeter. Till Expressen har Samir berättat om varför paret valt att flytta.

– Det är dyrt så in i helvete att bo här i Vasastan. Brutalt dyrt. Så när man flyttar uppåt har vi inte råd att köra på större än det vi kör på nu, säger han till tidningen. 

Han berättar även att de vill flytta några våningar upp och att den nya lägenheten har en härlig balkong i söderläge.

– Vi vill flytta högre upp. Vi vill inte bo längst ner, säger Samir och fortsätter: 

– Det är en sekelskiftslägenhet med balkong i söderläge så det är sol hela dagen. Det är en mysig, liten lägenhet.

Samir berättar även att han fått en hel del oönskade gäster hem till lägenheten på senaste, barn som har hittat hans adress och börjat dunka på deras ytterdörr. 

– De börjar dunka nu, precis innan vi flyttar ut. Vilket är jävligt bra. Det är som sagt första gången någon har knackat på hos mig. Eller alltså dunkar, de dunkar hårt som fan på dörren, berättar han.

Lästips: 

Här är 100 perfekta frågor till pekleken

Världens största spindel: Bild, storlek och var den finns