Avslöjandet om Danny Saucedo och prinsessan Sofia: "Skitsugen"

Danny Saucedo och prinsessan Sofia träffades i samband med prinsbröllopet 2015. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo ska ha ställt en fråga till självaste prinsessan Sofia och gjort henne riktigt peppad på en gemensam "kupp" mot prins Carl Philip....

Träffades i samband med prinsbröllopet 2015 

Relationen mellan artisten Danny Saucedo och prinsessan Sofia började redan innan hon gifte sig med prins Carl Philip

De kom i kontakt med varandra då prinsessan Sofia planerade att skriva en låt till sin då blivande make. Låten skulle senare framföras av nämnda Danny Saucedo samt artisten Molly Sandén, som vid tillfället var tillsammans med Danny. 

Foto: Anders Wiklund/TT

I juni 2015 gifte sig prins Carl Philip med prinsessan Sofia, och i samma veva startades också en fin relation mellan prinsparet och Danny Saucedo – en relation som kom på tal i samband med artistens nya karriär som programledare. 

Foto: Anders Wiklund/TT 

Danny Saucedo i "Ägd av Danny" 

I december 2022 drog nämligen tv-programmet "Ägd av Danny" igång. I programmet utför Saucedo olika pranks på kända profiler. Han har bland annat lurat Samir Badran, Anis don Demina och Klara Hammarström.

En person som också ska ha kommit på tal som potentiell gäst i "Ägd av Danny" är nämnda prins Carl Philip, det berättar Danny Saucedo för Svensk Dam

Dannys och prinsessans Sofias plan 

För tidningen berättar Danny att han frågat prinsessan Sofia vad hon tyckte om den idén, och enligt honom ska hon ha varit pepp på att få busa till det lite med sin make. Däremot ska hovet inte ha varit lika positivt inställda till den idén:

– Hon var skitsugen på att få busa med honom, men det gick inte, säger han till Svensk Dam. 

Om hovet ändrar inställning till prins Carl Philips medverkan i programmet, det återstår helt enkelt att se i framtida avsnitt av Danny Saucedos tv-program!