Pernilla Wahlgren på operationsbordet: "Livrädd"

Pernilla Wahlgren på operationsbordet: "Livrädd"
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. - Foto: Patrik C Österberg/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren är öppen med mycket av det som sker i hennes privatliv, och nu delar hon med sig av en erfarenhet på operationsbordet. Läs mer här!

Pernilla Wahlgren, 56, lever ett liv i sus och dus och är sällan ledig. Om hon väl är det har hon ofta sitt kamerateam med sig som spelar in scener till realityserien "Wahlgrens värld" – ett program som nyligen hade premiär för sin femtonde säsong. 

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Christina Schollin. Foto: Stella Pictures 


Under säsongens gång får tittarna följa med på en berg- och dalbana i känslor hos familjen Wahlgren-Ingrosso. Pernilla Wahlgren blir farmor då Oliver Ingrosso får sin första son, Kalí. Pernilla gifter sig med sin Christian Bauer, och Benjamin Ingrosso gör stor succé under sin första Sverigeturné. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Foto: Stella Pictures 


Men förutom att dela med sig en hel del av sitt liv i "Wahlgrens värld" delar hon också med sig av sitt liv i podcasten "Wahlgren & Wistam" som hon driver tillsammans med Sofia Wistam

Pernilla har också ett populärt Instagram-konto där hon har över 850 tusen följare – följare som nyligen fick följa med realitydrottningen till operationsbordet. 

Pernilla Wahlgren. Foto: Christine Olsson/TT 

I ett inlägg med flera bilder berättar Pernilla Wahlgren att hon genomgått en operation där hon fått en ny tand. 

"Så här kan man också tillbringa en ledig dag…! Steg för steg har jag nämligen förberett mig för att operera in en ny tand..! Har gått runt i flera månader och varit tandlös på ett ställe, efter att ha dragit ut en gammal skadad rotfylld tand. Och nu äntligen fick jag tid att operera in ny tand!", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"Livrädd såklart innan, men NOLL rädd under hela operationen- som gick snabbt och smidigt , och jag kände ABSOLUT INGENTING!!!"

Allt verkar helt enkelt ha gått bra på för Pernilla Wahlgren, så skönt!