Stor oro för Bianca Ingrosso – Pernilla ryter ifrån: "Ligger och skakar"

Stor oro för Bianca Ingrosso – Pernilla ryter ifrån: "Ligger och skakar"
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. - Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos Ibiza-resa har lämnat spår hos henne, menar Pernilla Wahlgren som uttrycker stor oro för sin dotter i premiäravsnittet av "Wahlgrens värld". Läs mer här!

Sedan 2016 har realityserien "Wahlgrens värld" varit en av Sveriges kanske mest populära tv-shower – med några av Sveriges mest populära personer som huvudpersoner. 

Förutom seriens absoluta huvudperson, Pernilla Wahlgren, har även Bianca Ingrosso synts i programmet en hel del. Även Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren har synts en del. Dessutom har Christina Schollin och Hans Wahlgren varit med i serien genom åren. Nyligen kom beskedet att Hans Wahlgren gått bort i cancer, 86 år gammal. 

Hans Wahlgrens önskan 

I den nya säsongen av "Wahlgrens värld", som sänds under våren 2024, får tittarna ta del av både glädje och sorg. I ett av avsnitten visas Pernilla Wahlgrens och Christians Bauers bröllop – ett bröllop som Pernilla i trailern för den nya säsongen berättar skedde så pass tidigt för att kunna fullfölja sin pappas önskan: 

– När pappa blev sjuk var det första han sa att ”jag vill inte missa min dotters bröllop”. Nu kommer han inte göra det heller. 

Christian Bauer, Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren. Foto: Stella Pictures 


För glädjen i den nya säsongen står bland annat födelsen av Oliver Ingrossos son Kalí, Benjamin Ingrossos succé under sin fösta Sverigeturné och Bianca Ingrossos framgångar med sitt skönhetsvarumärke Caia Cosmetics. 

"Blivit lite annorlunda" 

I premiäravsnittet av realityseriens femtonde säsong har Bianca nyligen kommit hem från Ibiza, vilket enligt Pernilla har lämnat spår hos 29-åringen. 

Enligt Bianca är spåren positiva, men för Pernilla bådar dotterns nya vanor och mindset inte gott. 

– Efter Biancas Ibiza-resa har hon blivit lite annorlunda. Hon gillar det här flummet, säger Pernilla i programmet. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Pernilla Wahlgren om Biancas beteende: "Helt sjukt"

Pernillas oro ska delvis ha kommit efter att Bianca berättat för henne att hon över på att hålla andan, och att hon nu kan göra det i fyra minuter. Övningarna ska enligt Bianca bidra till att man kommer ner i varv och blir av med ångest, så enligt henne har mamma Pernilla inget att oroa sig för. 

I avsnittet avslöjar Pernilla även att Bianca berättat för henne att hon under andningsövningarna börjat skaka. 

– Om du börjar skaka i kroppen, det betyder syrebrist, säger Pernilla i avsnittet och tillägger:

– Det där tycker jag låter helt sjukt. 

"Ligger och skakar"

Pernilla Wahlgren är märkbart orolig för sin dotter, och uttrycker: 

– Du ska vara positiv men jag blir orolig när du säger så här "jag håller andan så länge tills jag ligger och skakar". 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Bianca befann sig på Ibiza under sommaren 2023. Där var hon bland annat tillsammans med sina vänner Alice Stenlöf, Donya Hosseini samt hockeyspelarna Oliver Kylington och Patrick Cehlin

Under och efter resan florerade det en hel del romansrykten mellan Bianca och den sistnämnda hockeyspelaren. Du kan läsa mer om det här!