Danny Saucedos ord om bebisens namn: "Peppade på..."

Danny Saucedos avslöjande ord om barnets namn: "Peppade på..."
Danny Saucedo och Anna Eriksson har varit tillsammans sedan 2019. - Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo och Anna Eriksson går i väntans tider och gör då precis som många andra föräldrar – funderar på vad bebisen ska heta.

Nyligen kom beskedet att Danny Saucedo, 37, är en av artisterna i "Melodifestivalen" 2024. Han kommer då tävla med låten "Happy that you found me", och det blir Saucedos femte gång i musiktävlingen. 

Danny Saucedo tävlar i "Melodifestivalen" 2024. Foto: Henrik Montgomery/TT

Danny Saucedo och Anna Eriksson väntar barn 

Men deltagandet i "Melodifestivalen" är int det enda stora som händer i Dannys liv framöver. Han och flickvännen Anna Eriksson, 28, blir nämligen förstagångsföräldrar, när som helst. 

Danny Saucedo och Anna Eriksson. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

De blivande föräldrarna har preppat och preppat inför bebisens ankomst, och tagit ett och annat varv och funderat på vad hen ska heta. 

Men en sak är i alla fall säker – det blir inte en Maja, Astrid, William eller Liam. 

Orden om bebisens namn 

Till Nyheter24 berättar nämligen Danny Saucedo att han och Anna Eriksson inte är särskilt intresserade av ett namn som toppar popularitetslistorna: 

– Sveriges vanligaste namn vill man ju inte döpa sin unge till. Så det kommer det inte bli. Jag och Anna har varit peppade på namn som sticker ut, säger han till sajten. 

Det återstår helt enkelt att se vad den kommande bebisen får för namn.