Oliver Ingrossos hårda känga mot TV4-profilen: "Skitotrevlig"

Oliver Ingrossos hårda känga mot TV4-profilen: "Skitotrevlig"
Oliver Ingrosso har gästat TV4:s morgonprogram "Nyhetsmorgon" flertalet gånger. - Foto: Fredrik Sandberg/TT, Skärmdump/Tv4/Nyhetsmorgon
Dela på Pinterest
När Oliver Ingrosso gästade "Nyhetsmorgon" fick han uppleva ett möte som han inte minns på ett särskilt positivt sätt.

Krögaren och dj:n Oliver Ingrosso, 33, släppte nyligen sin första kokbok, Quanto Basta. I samband med boksläppet har han börjat synas allt mer i media. 

Oliver, som varit en av de från familjen Wahlgren-Ingrosso som mest hållit sig bakom rampljuset, har numera synts i flertalet offentliga sammanhang för att berätta om sig själv, sitt nya liv som pappa och om sin kokbok. 

Medverkat i TV4:s Nyhetsmorgon 

Han har även synts i TV4:s "Nyhetsmorgon", där för att laga mat i egenskap av kock. 

Oliver Ingrosso har gästat programmet flera söndagar, och under en av gångerna ska han stött på en person som ska ha gett honom ett till synes dåligt intryck. 

Det handlar om Leif GW Persson, 78, som Oliver ska ha upplevt som "skitotrevlig". 

Leif GW Persson. Foto: Hanna Franzén/TT

Oliver Ingrossos känga till Leif GW Persson 

Det är när Oliver Ingrosso gästar Youtube-serien "Söndagsångest", som han svarar på frågan om "vem som är den jobbigaste kändisen" och då berättar om när han träffade Leif GW Persson för första gången.

 – Vad heter han... GW. Skitotrevlig. Han hälsar inte eller någonting, säger Oliver Ingrosso i Youtube-videon och tillägger:

 – Jag säger inte att han är otrevlig i person om man lär känna honom och pratar, men min egna uppfattning just nu är "not my cup of tea so far" i alla fall.