Så träffade Lovisa Worge sin norska kärlek

Så träffade Lovisa Worge sin norska kärlek
Lovisa Worge och är tillsammans med norska Gullek Nilsen. - Foto: Instagram/@lovisaworge, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Lovisa Worge är idag tillsammans med norska Gullek Nilsen. Men hur träffades de?

Lovisa Worge, 26, blev känd för hela svenska folket när hon började synas i "Wahlgrens värld" 2018, då som Bianca Ingrossos, 28, assistent. Sedan dess har Worge avslutat sitt jobb som assistent hos Ingrosso. För närvarande är det en tjej vid namn Emelie Feola, 25, som har det uppdraget. 

Idag är Lovisa Worge själv en etablerad influencer och entreprenör tillsammans med nämnda Bianca. De driver smyckesvarumärket Ani Jewels tillsammans och på Instagram har Lovisa nästan 200 000 följare. 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures

Lovisa Worges pojkvän – norksa Gullek Nilsen 

Genom åren har Lovisa Worge också etablerat en stark relation med Bianca Ingrosso, och idag kan de kalla varandra för bästa vänner. Däremot har de inte synts umgås lika mycket på sistone, vilket kan förklaras i att Worge hängt en hel del tillsammans med sin norska pojkvän, Gullek Nilsen

Parets relation offentliggjordes sommaren 2022, och i en TIktok-video avslöjar Lovisa Worge hur hon först träffade sin pojkvän som är bosatt i Oslo. 

 

Så träffades Lovisa Worge och Gullek Nilsen 

Det är under en röda mattan-intervju med norska Se og Hør som Lovisa Worge avslöjar att hon och pojkvännen Gullek träffades i Stockholm. 

"Hur träffades ni?", lyder frågan som hon svarar på.

– I Stockholm, på en fest, berättar Worge.