Därför vill Lovisa Worge inte flytta ihop med norska pojkvännen – ärliga orden

Därför vill Lovisa Worge inte flytta ihop med norska pojkvännen – ärliga orden
Lovisa Worge är tillsammans med norska Gullek Nilsen. - Foto: Instagram/@lovisaworge, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Lovisa Worge och pojkvännen Gullek Nilsen har varit tillsammans i omkring två år. Nu berättar Lovisa om varför de har ett distansförhållande.

Lovisa Worge, 27, blev känd för stora delar av svenska folket när hon började dyka upp i realityserien "Wahlgrens värld". Hon var då assistent till Bianca Ingrosso, 29, och blev senare en nära vän till realitystjärnan tillika influencern och entreprenören. 

Senare blev också Worge en del av Caia Cosmetics, det populära sminkvarumärke Ingrosso driver. 

Idag har Bianca Ingrosso en ny assistent, men hon och Lovisa Worge jobbar fortfarande ihop. Idag driver de nämligen smyckesvarumärket Ani Jewels tillsammans. 

Populär influencer 

Lovisa är idag även en populär influencer och driver sitt eget bolag, Lovisa Worge AB, vars verksamhet syftar till att arbeta inom influencerbranschen. Enligt uppgifter från Alla Bolag omsatte bolaget 2 551 000 kronor 2023. 

På Instagram har Lovisa Worge 200 000 följare. 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 


Lovisa Worges pojkvän Gullek Nilsen 

På sin Instagram delar hon med sig av en hel del outfits, men ibland dyker det också upp en och annan bild på hennes norska pojkvän Gullek Nilsen

Lovisa och Gullek har varit tillsammans sedan 2022 och har haft distansförhållande sedan dess. 

Gullek Nilsen är son till en av Norges rikaste män, Lars Nilsen, något Nyheter24 tidigare skrivit om. 

Mamma till Gullek är Janne Nilsen – en person som kommer på tal när Lovisa Worge gästar Youtube-serien "I badrumsskåpet", som drivs av Emelie Johansson. I Youtube-videon berättar Lovisa bland annat att en av de parfymer hon använder är en gåva från pojkvännens mamma. 

Lovisa Worge. Foto: STELLA/Tor Gunnar Berland 


Skulle flyttat ihop 

I videon berättar Lovisa Worge även hur det ligger till mellan henne och Gullek Nilsen, och förklarar då att de hade planer på att bryta sitt distansförhållande, och istället bli sambor. Men den planen har nu skjutits på till framtiden, berättar Lovisa. 

– Jag och min pojkvän skulle ju flytta ihop, men nu blev det inte så, säger hon och tillägger: 

– Han är kvar. 

Lovisa Worge. Foto: STELLA/Tor Gunnar Berland 


Kan flytta till Oslo 

Gullek verkar dock inte sugen på att röra sig från Oslo, där han och familjen bor i Norge. Däremot kan Lovisa tänka sig att flytta dit framöver. 

– Jag har sagt till honom att i och med Ani (red. anm., smyckesvarumärket Ani Jewels) och så, jag vill ha två-tre år här. Där jag jobbar och investerar mer pengar och verkligen kämpar på här. Sen när vi liksom ska "settle down" och skaffa familj, då kan jag tänka mig att bo i Oslo.