Phillipe Cohens och flickvännen Rebeccas kryptiska bebismeddelanden – visar upp på Instagram

Phillipe Cohens och flickvännen Rebeccas kryptiska bebismeddelanden – visar upp på Instagram
Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh Thor. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund, Instagram/@rebeccalindberghthor
Dela på Pinterest
Krögaren och sociala medie-profilen Phillipe Cohen har ny flickvän efter relationen med Bianca Ingrosso, och kanske kan det vara så att något nytt är på gång! Läs mer här!

Phillipe Cohen, 30, var tidigare tillsammans med Bianca Ingrosso, 29. Men efter att relationen tog slut 2022 hittade han kärleken på nytt. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund 


Idag är Phillipe tillsammans med en tjej vid namn Rebecca Lindbergh Thor, 27. De visade upp sin kärlek för första gången 2023, och sedan dess har det hänt grejer i parets liv. 

De har bland annat flyttat ihop, närmare bestämt har de flyttat in i en gemensam lägenhet på Östermalm i Stockholm

Phillipe Cohen. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund 


Paret har även firat en och annan födelsedag, inte minst Phillipe 30-årsdag som ägde rum nyligen. 

Då hade Rebecca fixat både en härlig resa till Italien och massvis med överraskningar hemma i Stockholm – något som födelsedagsbarnet verkar ha uppskattat väldigt mycket. 

"Hon som styrde upp denna 30-årsvecka (!) och gav mig både en resa till Rom med henne ett par dagar och sen får komma hem och bli överraskad att fira med både familj och vänner i Stockholm. Hon är bäst och älskar henne mest!", skrev Phillipe på sin Instagram i april 2024. 

Foto: Instagram/@flippcohen 

Sedan födelsedagsveckan har de visat upp en hel del både mat och hundgos (med hunden Ted) på sociala medier. 

De har även varit ute på en liten shoppingrunda tillsammans, och även det delade de på Instagram. Men det var en specifik detalj som paret publicerade båda två – en liten, liten detalj som hintade om något extra stort. 

Både Phillipe och Rebecca publicerade nämligen bilder på små barnskor, och till sin bild skrev Phillipe "en till alla" och Rebecca skrev gråt- och tårögda emojis till sin.

Foto: Instagram/@rebeccalindbergh, Instagram/@flippcohen 


Kanske vill de med bilderna hinta om att det är något på gång, att familjen Cohen-Lindbergh-Thor växer. De verkar ha det väldigt mysigt paret, oavsett vad som väntar dem i framtiden! 

LästipsBianca Ingrossos avslöjande ord om ex-pojkvännen Phillipe Cohen: "Saknar hans..."