Catja Lövstrands ärliga ord om Love is blind: "Bestämt mig..."

Catja Lövstrands ärliga ord om Love is blind: "Bestämt mig"
Catja Lövstrand är en av deltagarna i "Love is blind" Sverige. - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
"Love is blind" har rört upp en hel del känslor. Nu talar deltagaren Catja Lövstrand ut om sin medverkan.

Det populära Netflix-programmet "Love is blind" har äntrat Sverige och tagit tittarna med storm. Den första upplagan av realityn ser ut att ha blivit en succé och i med det har säsongens deltagare blivit rejält uppmärksammade. 

Är du nyfiken på deltagarna i "Love is blind" Sverige och vad de heter på Instagram? Läs mer om det här! 

En av deltagarna som uppmärksammat programmet på sin Instagram är Catja Lövstrand. Hon förlovade sig med Christopher Pocock, men någon vidare kärleksrelation blommade aldrig ut mellan dem. 

Christopher Pocock. Foto: Skärmdumpo/Netflix/Love is blind 

Love is blind-Catja talar ut 

Catja Lövstrand ska ha fått kritik från tittare som yttrat sig om hur hon agerat under sin medverkan. Hon själv uttrycker att hon framställts som "ytlig och elak", något Expressen tidigare skrivit om. 

Nu sätter hon ner foten och berättar att hon kommer lämna "Love is blind" bakom sig, i alla fall på sociala medier. I ett långt inlägg på Instagram berättar Lövstrand att hon tagit beslutet att inte skriva om "Love is blind" något mer. 

Hon uttrycker även att hon inte ångrar sin medverkan, samt att hon fann sidor hos Christopher som hon inte "var beredd att ta in i ett äktenskap": 

"Jag tror jag har bestämt mig när jag säger att detta är förmodligen första och sista gången jag kommer skriva om min medverkan i Love is blind här på min Instagram. Jag vet att jag gav experimentet en ärlig chans och syftet med varför jag sökte vad för att hitta en tvåsamhet och kärlek. Att vara med i TV eller bli ”känd” var aldrig viktigt för mig, men det vore fel av mig att inte säga att det var spännande och intressant att få se en produktion. Du kan bara se vissa sidor i kapslarna hos en person och på utsidan får du möjlighet att se fler. För min del handlade det om sidor som jag inte var beredd att ta in i ett äktenskap, då äktenskap för mig är ett av de viktigaste besluten du tar i livet.", skriver hon och fortsätter: 

"Jag kommer aldrig ångra min medverkan, jag kommer aldrig ångra vare sig något jag har sagt eller gjort för jag vet att jag var ärlig och jag vet att jag gav experimentet och alla inblandade en ärlig chans."