Maja Nilsson Lindelöf avslöjar: Det gör hon för att försöka få en dotter

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar: Det gör hon och Victor för att försöka få en dotter
Maja och Victor Nilsson Lindelöf har varit gifta sedan 2018. - Foto: Christine Olsson/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf är gift och har barn med Victor Nilsson Lindelöf. Nu avslöjar hon att de vill ha fler barn, en dotter.

Maja Nilsson Lindelöf, 30, driver stora konton i sociala medier samt driver modevarumärket Lis Bonne Atelier. Hon är sedan 2018 gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, 29, som sedan 2017 spelar i Manchester United. 

2019 fick de sitt första barn ihop, sonen Ted Louie, 5. 2021 fick de sitt andra barn, sonen Francis, 2. 

Inbrott i huset i Manchester 

I början av 2022 var familjen med om något mycket otäckt då de hade inbrott i sitt hus i Manchester. 

Maja Nilsson Lindelöf var själv hemma med sönerna när hon plötsligt fick ett samtal av familjens säkerhetsteam. I telefonen fick hon då rådet att låsa in sig själv och barnen i ett rum på övervåningen. 

På sin blogg har Maja tidigare skrivit om den otäcka händelsen och om de känslor hon kände då: 

"Jag fick in båda barnen och mig själv i ett rum, jag låste dörren och höll upp handtaget. Minns känslan av att vara jagad.

Fyra män dömdes 

Inbrottet resulterade inte i några fysiska skador på någon i familjen, och de blev heller inte bestulna på några saker. Inbrottstjuvarnas räd kunde avbrytas av polis och idag lever de med vakter utanför huset, dygnet runt. 

2023 kom beskedet att fyra män i 20-årsåldern dömts till mellan två och fyra års fängelse för inbrottet. 

Flyttade till nytt hus i Manchester 2023 

Idag lever de i ett annat hus i Manchester. Det var under hösten 2023 som Maja Nilsson Lindelöf började publicera bilder från sitt nya hus – ett hus inrett med spa, inomhuspool, hiss och stora ytor att umgås på

 


Maja Nilsson Lindelöf avslöjar barnplanerna med Victor 

Barnen har egna rum och lekrum, och snart kan föräldrarna behöva göra plats för ytterligare ett barn. Maja och Victor Nilsson Lindelöf är nämligen sugen på att utöka familjen, det berättar hon när hon gästar Youtube-serien "I badrumsskåpet".  

– Jag är ju så sugen. Vi vill ju ha tre, vi har liksom bestämt oss om vi har tur att kunna få fler barn, säger hon i videon. 

När Emelie Johansson, som driver "I badrumsskåpet", frågar Maja om hon är en pojkmamma svarar hon att absolut är det, men att hon längtar efter att få en mini-Maja. 

– Jag är ju det, men jag måste ju få min lilla. 

Maja Nilsson Lindelöf. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola 

Så gör Maja Nilsson Lindelöf för att försöka få en dotter 

Hon förklarar även att Victor "dragit en gräns" vid tre barn, men att hon kommer vilja försöka få ett fjärde barn om det visar sig att det tredje blir en pojke. 

–  Jag kan inte ge upp hoppet, säger hon i videon. 

"Vill ha en dotter" 

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar dessutom att hon tagit till både böcker och appar för att försöka skapa de bästa förutsättningarna för att hon ska få en dotter. 

– Jag har köpt böcker nu om hur man ska göra. Jag har en app, berättar hon och tillägger att vänner till henne har använt både appen och följt råden i boken och då faktiskt fått döttrar. 

– Jag vill ha en dotter, poängterar hon. 

Däremot känner hon inte att det är särskilt bråttom: 

– Jag vill känna att jag längtar, och tar det tre år till då gör det det. Så känner jag, säger Maja Nilsson Lindelöf i videon. 

Maja Nilsson Lindelöf. Foto: Christine Olsson / TT 

LästipsMaja Nilsson Lindelöf: Familj, inbrottet och relationen till Sanna Guidetti