Vilka gifte sig i "Love is blind: Sverige"? Så gick det för paren

love is blind sverige
Love is blind Sverige – vilka gifter sig? - Foto: Pressbild/Netflix
Dela på Pinterest
Fyra par kom hela vägen till altaret, men hur många sade ja? "Love is blinds" bröllopsavsnitt bjöd både på kärlek – och en kalldusch.

Spoilervarning!

Om du inte redan sett det näst sista avsnittet av svenska "Love is blind: Sverige", som nu ligger uppe på Netflix, är det klokt att sluta läsa här. För i avsnittet avslöjas vilka par som säger ja till varandra och därmed gifter sig – på riktigt.

Love is blind Sverige

Programmet går ut på att ett gäng singlar, som alla längtar efter att få träffa den stora kärleken, får dejta varandra utan att se hur den andre ser ut. Därefter får de välja om de ska förlova sig med varandra, och om svaret blir ja får de se varandra och fortsätta att dejta för att se om kärleken håller för ett giftermål.

Amanda och Sergio i Love is blind 

Ett av säsongens stora snackispar har varit Amanda Jonegård och Sergio Rincón, kanske mest för allt drama kring Sergio. Kritiken mot honom blev bland annat inte nådig när han sade sig bli avtänd av att Amanda tidigare hade varit mobbad, men paret valde ändå att förlova sig och mot slutet av säsongen verkade deras förhållande gå som på räls.

Hur gick det då på bröllopsdagen? De båda sade varsitt rungande ja till varandra.

Krisse-Ly och Rasmus i Love is blind

För Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus Hedenstedt verkade inget stå i vägen för den gemensamma kärleken. De föll pladask för varandra och om man inte räknar den lilla detaljen att Rasmus glömde bort hennes ögonfärg på svensexan så fanns det nog ingen tittare som tvivlade på vad de skulle säga till varandra vid altaret.

Just precis – de sade ja.

Meira och Oskar i Love is blind

Oskar Nordstrand blev säsongens omedelbara och främsta meme när han försökte släppa loss och dansa med fästmön Meira Omars mamma.

Paret brottades med några hinder på vägen i sin relation. Efter att Meira känt sig välkomnad och inbjuden av Oskars familj släppte det dock, och även om Meira höll Oskar på halster vid altaret blev det ett ja från båda på bröllopsdagen.

Emilia och Lukas i Love is blind

Vad gör det med en relation att den ene inte är tillräckligt fysiskt attraherad av den andre? Den frågan blev central för Emilia Holmqvist och Lucas Gustavsson: Hon var kär på alla plan medan han var mer tveksam. Inför bröllopet var Emilias vänner oroade: ville hon verkligen gifta sig med någon som inte var säker på henne?

På bröllopsdagen visste ingen hur det skulle gå. Emilia bedyrade sin kärlek vid altaret, konstaterade att man måste våga för att vinna och sade ja till Lukas – som tvärnobbade henne.

Hur det har gått för paren efter bröllopen visas i det allra sista avsnittet på Netflix den 28 januari.