Zoe-Fay Brown slår tillbaka mot reaktionerna efter avklädda bilden: "Normaliserar hellre kvinnokroppen"

Zoe-Fay Brown slår tillbaka mot kommentarerna efter avklädda bilden: "Normaliserar hellre kvinnokroppen"
Zoe Fay Brown och Oliver Ingrosso har varit tillsammans sedan hösten 2022. - Foto: Stella Pictures/Patrik Österberg, Instagram/ @zoefaybrown
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso, Zoe-Fay Brown och sonen Kalí har flytt från januarikylan i Sverige för att njuta av en härlig solsemester på Mauritius. Bilder från semestern ska ha provocerat en del, något som Zoe-Fay Brown nu slår tillbaka mot på sociala medier.

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har varit tillsammans i lite över ett år och sedan september 2023 är de föräldrar till sonen Kalí. Det har helt enkelt hänt en hel del i parets liv den senaste tiden. 

Dessutom har Oliver Ingrosso släppt en kokbok, gjort debut i "Nyhetsmorgon" och sålt sin lägenhet för att köpa en ny tillsammans med flickvännen

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg 

Nu har familjen tagit en paus från sin vardag i Stockholm. Familjen Ingrosso-Brown har nämligen tagit sig till Mauritius för en härlig solsemester. 

På sociala medier har både Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown delat bilder från resan, och en av bilderna ska enligt Zoe själv skapat en hel del reaktioner. 


Zoe-Fay Brown sätter ner foten 

Efter att ha publicerat bilder på sig själv iklädd enbart bikini ska hon ha fått kommentarer som ska ha antytt att det hon gör är fel. 

På Instagram skriver Zoe-Fay Brown att hon ska ha tagit emot reaktioner från personer som sagt att det inte är positivt för sonen Kalí att se bilder på sin mamma iklädd enbart bikini. 

"När folk säger "vad kul för din son att se dina bikinibilder" ja jo men han ser ju mig i bikini varje dag liksom och kommer göra det hela sitt liv på alla resor vi kommer åka på". 

Hon tillägger:

"Han har trots allt kommit ut ur mina private parts och hänger i mina tuttar 24/7 så varför låtsas som att han inte har, normaliserar hellre kvinnokroppen för honom tidigt än att han ska bli som alla andra incels så fort de ser lite kvinnohud".

Foto: Instagram/@ziefaybrown 

LästipsEfter livsförändringen – relationen mellan Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren ifrågasätts