Sanna Guidetti hotas om orosanmälningar efter videon på sonen – ger svar på tal

Sanna Guidetti hotas om orosanmälningar efter videon på sonen – ger svar på tal
John och Sanna Guidetti har två barn ihop. - Foto: Magnus Liljegren/Stella Pictures, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Efter att Sanna Guidetti publicerade en video på sin son på sociala medier strömmade arga kommentarer in. Nu ger Guidetti svar på tal.

Influencern Sanna Guidetti delar med sig av sitt vardagsliv både i podcasten "Högt i tak" och på sin Instagram. Där har hon över 110 000 följare, vilka nyligen fick se en video på Sanna och John Guidettis son åka en barnkarusell. Videon har skapat starka reaktioner bland följarna som rasar på det faktum att Sanna lagt upp videon. 

Men det var inte själva karusellåkandet som provocerade, utan sonens och Sannas agerande i videon. 

Starka reaktioner efter Sanna Guidettis video 

I den nämnda videon hörs Guidettis sexåriga son gråta medan han sitter i barnkarusellen. Samtidigt uttrycker han att han inte vill åka mer, att karusellen är tråkig. Sanna hörs då skratta, samtidigt som hon fortsätter filma sin son. 

– Efter det här kommer jag skalla dig, hörs sonen utbrista då. 

"Ta bort filmen" 

I kommentarsfältet under videon uttrycker många sin ilska över det som sker och sägs i videon. Några av kommentarerna lyder följande: 

"Hur får man ens för sig att filma detta och att sedan dessutom lägga upp det så att massa andra människor också ska sitta och skratta åt honom. Tror du på allvar han hade tyckt detta känts okej om han förstod att massor av människor sitter och skrattar åt honom?"

"Men snälla du. Ta bort filmen. Det är inte kul. Du filmar din son som är ledsen OCH lägger ut det? Det här är väldigt egoistiskt och gränslöst. Ta bort filmen."

"Barnet uttrycket äkta känslor som ni bara skrattar åt. Fräscht, eller? Mamman får härligt content. Sorgligt."

"Fy fan. Att ens filma sitt barn som uppenbarligen är förbannad. Att försätta sitt barn i denna situationen. Att sen asgarva åt det. Och att asgarva åt hans kommentar. ”Ska skalla dig” Var får han ens de orden ifrån ? Nääää osmakligt flera ggr om"

"HUR kan så många tycka att detta är kul???" 

Foto: Instagram/@sannaguidetti 

Ger svar på tal 

Det finns också de som tycker att videon är rolig och som skickar skrattande emojis i kommentarsfältet. 

Men majoriteten håller inte med de som skickar skrattande emojis, något som Sanna Guidetti tar upp i ett avsnitt av podcasten "Högt i tak".

"Har speciell jargong"

Hon förklarar att hon är förvånad över de starka reaktioner som videon bidragit till, och att en del personer hotat med att skicka in orosanmälningar till socialen efter vad de sett i videon. 

– Vi har en speciell jargong, hela vår familj men också jag och Mason har vår. Vi driver väldigt mycket med varandra. Vi skrattar åt varandra väldigt mycket, säger Sanna Guidetti i podcasten och berättar att sonen ångrat valet av karusell så fort han satt sig i den. 

"Inte så att han kommer och skallar mig"

Därefter ska han ha börjat låtsasgråta, menar hon, vilket fått henne att inte kunna hålla tillbaka sitt skratt. 

– Han fejkgråter. Han gråter inte ens. Han är irriterad på sig själv att han valt den (karusellen = red. anm.), säger Guidetti och tillägger: 

– Det är inte så att han kommer och skallar mig efter. Han grät inte. 

– När han säger att han ska skalla mig, då kan inte jag säga "Mason, så där säger man inte", förklarar hon och poängterar att hon i vanliga fall skulle sagt ifrån. 

Hot om orosanmälningar 

Hon poängterar att hennes son tycker om att bli filmad, och att hon enbart lägger ut bilder och videor på sina barn där deras ansikten inte syns. 

– Folk tror ju att det är våld i hemmet och grejer. Och nu är ju folk så här "vi ska skicka orosanmälan". 

Sanna Guidetti uttrycker att hon blir provocerad då hon själv varit i kontakt med socialen under sin uppväxt, och menar på att det är onödigt att lägga myndighetens resurser på fel saker. 

– Jag har inte förnedrat min son, tillägger hon avslutningsvis.