Bianca Ingrosso hånas efter avklädda bilderna – svarar följarna

Bianca Ingrosso hånas efter avklädda bilderna: "En skam"
Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Superentreprenören Bianca Ingrosso semestrar i Mexico – och har upprört en hel del följare efter att hon lagt upp en video där hon syns i bikini.

Bianca Ingrosso, 29, driver flera framgångsrika företag. I framkant befinner sig Caia Cosmetics som omsätter flera miljoner om året. Ingrosso är också en högst populär profil på Instagram där hon har över 1,4 miljoner följare. 

Både i tv-programmet "Wahlgrens värld", som hon medverkade en hel del i fram till 2021, och på sociala medier har hon, hand i hand med sina stora framgångar inom karriären, varit öppen med att hon lidit och lider av psykisk ohälsa. 

Delar med sig av sin psykiska ohälsa 

Förutom att hon öppet och ärligt pratat om att hon lider av bulimi har hon även delat med sig av stunder då hon haft mycket ångest. Alldeles nyligen publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon mått så pass dåligt att hon ifrågasatt sig själv och dragit sig undan från sociala sammanhang: 

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, t.o.m. ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Dragit mig undan från allt och från allt och alla mestadels stängt mig inne med ångest. Kärleken till mig själv har varit på minus". 

Därefter kom hon med beskedet att hon bestämt sig för att åka till kursgården Baravara, detta för att hitta tillbaka till sig själv. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Bianca Ingrossos video från Tulum upprör 

Följarna har helt enkelt fått ta del av både topparna och dalarna i Biancas liv, och efter resan till Baravara gav hon sig iväg på en jobbresa till Paris. Därefter tog hon sig hela vägen till Tulum, Mexico där hon just njuter av en härlig solsemester, något de som följer henne på sociala medier får ta del av genom både bilder och videor. 

 


Starka reaktioner i kommentarsfältet 

Det är en video från resan som lämnat ett extra stort avtryck hos följarna. Videon föreställer Bianca Ingrosso göra iordning en tallrik med frukt. Detta gör hon iklädd bikini – något som till synes skakat om en hel del människor. 

Några av kommentarerna lyder: 

"Haha! Här gör vi ALLT för att visa rumpan böjer böjer rumpen i vädret" 

""Filma mig bakifrån medans jag plockar fram lite frukt... Vänta måste dricka lite sponsrad vatten"" 

"Måste man vara halvnaken för att fixa middag"

"Jag blir uppriktigt besviken på detta inlägg. När man är en förebild för unga tjejer kan man inte publicera såna här sexistiska inlägg. Det är en skam." Bianca Ingrossos svar till följarna 

Efter att kommentarer strömmat in publicerade Bianca Ingrosso ytterligare innehåll tillsammans med frukttallriken. I det nya inlägget tog hon upp det faktum att hon skapat starka reaktioner: 

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar."