Agnes Ugglas mamma sätter ner foten efter hatet: "Svensk avundsjuka"

Agnes Ugglas mamma sätter ner foten efter hatet: "Svensk avundsjuka"
Agnes och Magnus Uggla driver podcasten "Uggla & Uggla" ihop. De syns även i tv-programmet "Jag och min far". - Foto: SVT, Stella Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Magnus Uggla har tre barn: Emelie, Agnes och Ruben. De två sistnämnda har han tillsammans med Louise "Lollo" Uggla – en person som gästar podcasten "Uggla & Uggla" och tar då tillfället i akt att sätta ner foten mot näthat.

Magnus Uggla har podcasten "Uggla & Uggla" med dottern Agnes Uggla. Duon syns också i tv-programmet "Jag och min far" på SVT. I programmet ska de tillsammans utforska olika delar av världen för att utforska vad de olika kulturerna har att erbjuda. 

Magnus och Agnes Uggla i "Jag och min far". Foto: SVT

Magnus Ugglas fru Louise "Lollo" Uggla gästar podcasten 

I podcasten snickesnackar de om allt mellan himmel och jord, både genom perspektivet att de är far och dotter men också kompisar. 

Men i ett av podcastens avsnitt händer något som inte hör till vanligheterna. Agnes Ugglas mamma Louise "Lollo" Uggla, som annars ofta håller sig bakom rampluset, gör ett gästspel i podcasten. Detta eftersom Agnes tyvärr blivit sjuk och behöver vara hemma för att krya på sig. 

Lollo Uggla sätter ner foten 

Tidigt i det ovan nämnda avsnittet kommer det gifta paret Magnus och Lollo Uggla in på det faktum att många offentliga personer får ta emot en hel del hat, framför allt i olika kommentarsfält på sociala medier. 

Samtalet leder in dem på Magnus och Agnes Ugglas tv-program. 

– Jag har tänkt på det nu när du och Agnes har varit med i tv, och ni har fått extremt mycket kärlek måste jag säga. Det har ju varit väldigt positivt. Sen finns det ju då en på hundra eller en på tvåhundra som hatar, och jag fattar inte riktigt. Titta inte då om du tycker att det är så förskräckligt, säger Louise "Lollo" Uggla i podcasten och fortsätter: 

– Det är något som triggar ju. Det är något kittlande över att sitta och tycka illa om en person. 

"Tänkt mycket på den här stackars Bianca Ingrosso"

Hon tar även upp Bianca Ingrosso som exempel på en offentlig person som får ta emot en hel del negativa åsikter: 

– Jag har tänkt mycket på den här stackars Bianca Ingrosso, där tanter i min ålder skriver vidrigheter på sociala medier. 

– Någon svensk avundsjuka över att den här unga tjejen har lyckats med grejer. 

Bianca Ingrosso. Foto: Tim Aro/TT

Louise "Lollo" Uggla och Magnus Uggla gifte sig 1990

Louise "Lollo" Uggla har varit gift med Magnus Uggla sedan 1990. Paret har två barn ihop, Agnes och Ruben Uggla

Lästips: Magnus Ugglas tre barn – så ser de ut idag