Agnes Uggla om nya tv-karriären: "Surrealistiskt"

Agnes och Magnus Uggla syns i tv-programmet "Jag och min far". - Foto: Annika Berglund /Monkberry, SVT
Dela på Pinterest
Agnes Uggla gör succé hos tittarna efter att hon medverkat i tv.

Artisten Magnus Uggla, 69, och dottern Agnes Uggla, 34, har gått hand i hand i sina nya karriärer som både poddare och tv-profiler den senaste tiden. Medan Magnus Uggla haft en lång karriär i offentligheten har Agnes Uggla befunnit sig bakom kulisserna – tills nu. 

Agnes Uggla: "Ångestladdat" 

Nu är hon, tillsammans med sin far, aktuell med tv-programmet "Jag och min far" på SVT. De driver även podcasten "Uggla och Uggla" ihop, i vilken Agnes Uggla berättar om känslorna inför sin nya offentliga karriär. 

– Det har känts lite surrealistiskt tycker jag, säger hon i podcasten. 

I samband med att "Jag och min far" hade premiär gästade Magnus och Agnes talkshowen "Carina Bergfeldt", något som hon i podcasten förklarar att hon hade ångest inför. Även premiären av det nya tv-programmet skapade stor oro hos Agnes: 

– Jag har konsekvent försökt att inte tänka på det för det har ju varit ångestladdat, säger hon i podcasten och tillägger:

– Offentligheten är jag ju inte helt bekväm med. Men det var ju också en oro över hur man skulle uppfattas och den pucken känner jag mig ganska lugn med nu. 

Agnes och Magnus Uggla i "Jag och min far. Foto: SVT 

Glada tillrop efter premiären

Det visade sig att Agnes Uggla hade oroat sig helt i onödan. Publiken älskade både henne och tv-programmet "Jag och min far". I podcasten berättar hon att hon är "överväldigad" över den fina respons de fått efter att ha synts i tv. 

– Det är klart att det är helt otroligt att folk är så glada och gillar programmet och att de gillade "Carina Bergfeldt" också. 

Agnes och Magnus Uggla i "Carina Bergfeldt". Foto: Annika Berglund /Monkberry 

Nya avsnitt av "Jag och min far" kommer på torsdagar och sänds på SVT.