Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega
Peg Parnevik och Sebastian De la Vega är ett par sedan 2023. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Jari Kantola/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Sebastian De la Vega är Peg Parneviks nya pojkvän. Nu öppnar hon upp om åldersskillnaden dem emellan och hur hon känner inför den.

Förra året kom beskedet att artisten Peg Parnevik hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från ex-pojkvännen Jesper Niklasson. Pegs nya pojkvän heter Sebastian De la Vega och har synts frekvent i familjen Parneviks olika sociala medier. 


Förutom att ha publicerat flertalet bilder på sin nya pojkvän i sociala medier har Peg Parnevik även pratat en hel del om relationen i sin podcast "Peg & Penny". Hon har bland annat nämnt att det här är första gången hon känner sig "riktigt lugn" i en relation

Hon har även lyft det faktum att det skiljer tio år mellan henne och Sebastian, något hon fördjupar sig i i ett nyligen publicerat avsnitt av podcasten. 

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen

I avsnittet berättar Peg Parnevik att hon fått en kommentar på sin Tiktok där någon uttryckt att en åldersskillnad på tio år är en "red flag", något hon själv inte alls håller med om. 

– Jag bara "vet ni hur gammal jag är?". I'm not that young, jag är inte 21 liksom. Jag fyller 29. Jag fattar att det är många år mellan, men vi är ganska jämna nu, säger hon i avsnittet och tillägger:

– Om jag var 19 och han 29, ja det är jättemycket. 

– Jag känner bara så här: I'm not a child bride. 

LästipsPeg Parnevik om Filip Lamprechts och Linn Hegdals relation 

Pegs poddpartner tillika lillasyster Penny Parnevik har själv en åldersskillnad på 17 år mellan sig och maken Douglas Murray

– Jag kan bli provocerad när folk är så här "är det så många år mellan er?". Alltså förlåt, är jag inte en vuxen kvinna som får ta mina egna beslut? It pisses me of actually, säger Penny Parnevik i avsnittet. 

Douglas Murray och Penny Parnevik. Foto: Stella Pictures.