Peg Parnevik om Filip Lamprechts och Linn Hegdals relation

Peg Parnevik om Filip Lamprechts och Linn Hegdals relation
Filip Lamprecht och Linn Hegdal lärde känna varandra genom "Let's dance". Peg Parnevik och Filip Lamprecht var tillsammans i omkring sex år. - Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Filip Lamprecht var tillsammans i omkring sex år. Nu har båda parter hittat kärleken på nytt, Peg i Sebastian De la Vega och Filip i Linn Hegdal.

Nyligen avslöjade Filip Lamprecht att han och Linn Hegdal varit tillsammans i ett år. 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev Lamprecht på Instagram då. 

Det har länge hintats om att Filip Lamprecht hittat kärleken på nytt efter sin sexåriga relation med Peg Parnevik. Ex-paret gjorde slut 2021, i samband med "Let's dance" – en tävling där Lamprecht tävlade med nämnda proffsdansare Linn Hegdal. 

I podcasten "Peg & Penny" har Peg Parnevik nämnt att hon fått "ont i magen" när hon fått ta del av information om att Filip Lamprecht hittat kärleken på nytt

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures 

Peg Parnevik om Filip Lamprecht och Linn Hegdal 

Och nu när Filip själv berättat om sitt nya förhållande öppet på sociala medier har även Peg fått tillfälle att uttala sig om det hela. 

Det var i samband med P3-guld galan som ägde rum den 26 januari som Parnevik uttryckte sig om relationen mellan Lamprecht och Hegdal:

– De är som gjorda för varandra, kul för dem, absolut inte min ensak, sa Peg Parnevik till Hänt.

När hon fick frågan om hon och Filip Lamprecht har kontakt idag svarade hon följande: 

– Absolut inte, jag känner bara, gör din grej, hejar på er, kul att de varit tillsammans så länge, sa Peg till sajten.  

Peg Parnevik är idag tillsammans med Sebastian De la Vega