Då är Carolina Gynning med i "Bonde söker fru"

Då är Carolina Gynning med i "Bonde söker fru"
Carolina Gynning. - Foto: Stella Pictures, Sigge Klemetz/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kommer Carolina Gynning vara med i TV4:s populära dejtingprogram? Det återstår helt enkelt att se hur relationen mellan henne och Viktor Philipson går...

Carolina Gynning, 45, köpte nyligen en stor gård på Ekerö. På gården bor hon tillsammans med sina tre döttrar, sin pojkvän Viktor Philipson, 37, och en massa djur. 

Gården köpte Carolina Gynning på egen hand, något hon ville göra då hon inte vill känna sig beroende av en man: 

–  Jag ville köpa den själv. Jag är ett skilsmässobarn och växte upp med en mamma som fick det jättesvårt efter sina skilsmässor, sa hon när hon gästade "Carina Bergfeldt" och fortsatte: 

– Jag vill aldrig någonsin bli beroende av en man. Därför har jag fixat mitt liv och skapat en drömvärld för mig och mina barn. 

 

Då är Carolinga Gynning med i Bonde söker fru: "Om Nishti bara dumpar mig"

Även fast hon köpte den stora gården på egen hand bor hon som sagt trots allt där med sin partner. Men om så inte var fallet, då skulle hon kunna tänka sig att vara med i det populära TV4-programmet "Bonde söker fru". 

I podcasten "Gynning & Berg", som Carolina Gynning driver med Carina Berg, diskuterar de det faktum att Gynning skulle kunna tänka sig att vara med i dejtingprogrammet om hon och Viktor Philipsson bröt upp:

– Men gud, du med alla dina djur. Nu har ju du Nishti (red. anm. = Carolinas smeknamn till Viktor), men om du inte hade haft det, då hade du kunnat vara med i "Bonde söker fru", föreslår Berg i podcasten. 

– Ja, ja. Om Nishti bara dumpar mig så där rått och elakt, då är jag med i "Bonde söker fru", säger Gynning och tillägger: 

– Jag tror inte att han dumpar mig, men man vet aldrig. Hoppas verkligen inte det för det är "the love of my life". 

Carolina Gynning och Viktor Philipson har dottern Vilda ihop. Gynning har även två döttrar, Adele och Alicia, tillsammans med sitt ex, Alexander Lydecker

Carolina Gynning. Foto: Stella Pictures 

LästipsCarolina Gynnings gård – så mycket kostade den