Emilio Ingrosso: Därför är familjen Wahlgren-Ingrosso så framgångsrik

Emilio Ingrosso: Därför är familjen Wahlgren-Ingrosso så framgångsrik
Emilio Ingrosso har tre barn: Bianca, Benjamin och Oliver. - Foto: Maja Suslin/TT, Christine Olsson / TT
Dela på Pinterest
Emilio Ingrosso öppnar upp och avslöjar vad han tror ligger bakom familjemedlemmarnas stora framgångar.

Oavsett om du heter Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso eller Oliver Ingrosso har du varit känd för stora delar av svenska folket sedan du var barn. Redan vid födseln har var och en blivit uppmärksammad, detta till följd av sina kända föräldrar, Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Pernilla Wahlgren har även hon varit känd sedan barnsben, detta eftersom hon är dotter till skådespelarparet Christina Schollin och Hans Wahlgren

Hans Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Christina Schollin. Foto: MAJA SUSLIN / TT 

Driver miljonbolag, populäraste artisten och fullbokad restaurang 

De senaste åren har barnen i familjen Wahlgren-Ingrosso blivit mycket framgångsrika inom sina olika områden: Bianca Ingrosso inom influencer- och entreprenörsbranschen, Benjamin Ingrosso inom musikbranschen och Oliver Ingrosso inom restaurangbranschen. 

Biancas sminkvarumärke Caia Cosmetics drar in flera hundra miljoner varje år, Benjamins låtar gör stora framgångar på topplistorna och på scener runt om i Sverige – och snart Europa – och Oliver Ingrossos restaurang Olli är i princip alltid fullbokad. 

Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Tv-program och populära restauranger 

Även Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skördar stora framgångar inom sina yrken. Pernillas tv-program "Wahlgrens värld" är dunderpoppis, hennes klädkollektioner för Gekås och samarbeten på sociala medier likaså. 

Emilio befinner sig i samma bransch som sin äldsta son Oliver, det vill säga restaurangbranschen. Tillsammans med sin fru Åsa Ingrosso driver han en handfull framgångsrika restauranger, både i Sverige och i Spanien. 

Åsa och Emilio Ingrosso. Foto: Stella Pictures  

"Starka individualister"

Det går helt enkelt som tåget för familjen Wahlgren-Ingrosso, och enligt Emilio Ingrosso beror det mycket på deras starka driv. 

Det är i en intervju med Expressen som Emilio berättar sina tankar om varför han och resterande i familjen Wahlgren-Ingrosso blivit så pass framgångsrika som de är idag: 

– Vi har pratat om det flera gånger. Jag tror att vi är starka individualister. För att lyckas i världen, bli omnämnd eller bli eftertraktad så kan du inte vara en flockmänniska. Du måste vara en stark individualist. Vi har drivet och för att ha drivet så måste du våga ta ut svängarna och våga göra något annat, säger han till tidningen och berättar om stoltheten han känner för sina barn: 

– Jag kan vakna på natten ibland och tänka att jag har tre barn som är framgångsrika. Jag kan lägga mig ner och slockna in och dö och tycka att jag har gjort det bra.