Han är artisten som Bianca Ingrosso vill ligga med – intima avslöjandet

När Bianca Ingrosso gästar podcasten "In bed with Emilia" avslöjar hon sina tankar om en viss artist – en artist som gästat hennes mamma på "Allsång på Skansen". - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
När Bianca Ingrosso gästar podcasten "In bed with Emilia" avslöjar hon sina tankar om en svensk, manlig artist.

Efter den långa relationen med Phillipe Cohen har Bianca Ingrosso varit singel. Sedan uppbrottet sommaren 2022 har det dock dykt upp ett och annat romansrykte gällande Ingrosso, men något förhållande har hon inte valt att gå in i. 

Men även om hon inte har en partner så är hon omringad av många nära och kära. Däribland sin familj bestående av bland andra Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso, hans flickvän Zoe-Fay Brown och lilla Kalí. Nyligen var Bianca också på en längre semester tillsammans med en grupp nära vänner tillika kollegor. Med på resan var bland andra Biancas assistent Emelie Feola, hennes content creator Saga Frisk Sundberg och Rosanna Charles, vän till Bianca och flickvän till tidigare nämnda Saga. 

Gästar Emilia de Porets podd 

Så fort hon kom hem på resan dök hon in i Mediesverige igen och gästade en podcast, närmare bestämt modeprofilen Emilia de Porets podcast "In bed with Emilia". I podcasten pratar Emilia de Poret och olika gäster om kärlek, sex och relationer, och den här gången hade det alltså blivit Bianca Ingrossos tur. 

I avsnittet då Bianca gästar pratar de bland annat om Biancas tid på kursgården "Baravara", om relationen med Philippe Cohen och om att hitta kärleken till sig själv. 

Emilia de Poret kommer även in på Biancas talkshow "Bianca", och frågar då om det är någon av de gäster hon haft i showen som hon skulle vilja ligga med. 

Biancas svar på intima frågan 

Bianca Ingrosso avslöjar då att hon inte legat med någon som varit med i showen, men att det absolut finns gäster hon känt att hon vill vara intim med. 

– Det har varit en kock, säger hon i avsnittet och tillägger sedan: 

– Jo, Victor Leksell ville jag ju ligga med för några år sedan. 

När Emilia de Poret frågar om Bianca fick till det med artisten avslöjar hon att de aldrig kom så långt:

– Vi hånglade bara, säger hon i avsnittet. 

Victor Leksell var en av artisterna som gästade "Allsång på Skansen" 2023. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg 

Victor Leksell om kvällen med Bianca Ingrosso 

Detta hångel har det faktiskt pratats om i tv, närmare bestämt i "Bianca". 

– Jag hade typ släppt två låtar, kastas in i Stockholmsvimlet och en viss Bianca Ingrosso kommer fram och är i luven, sa Victor Leksell när han gästade "Bianca". 

I programmet visades även en bild från den händelserika natten:

Foto: Skärmdump/Bianca/discovery+

Idag har Victor Leksell flickvän. Han är sedan några år tillbaka tillsammans med en tjej vid namn Lisa Magnusson