Pernilla Wahlgren säger ifrån efter hatet mot Bianca: "Äldre bittra kvinnor"

Pernilla Wahlgren säger ifrån efter hatet mot Bianca: "Äldre bittra kvinnor"
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos video har upprört en hel del följare, något som Pernilla Wahlgren nu pratar om i sin podcast – och passar då på att säga vad hon tycker om de som skickar hat.

När Bianca Ingrosso publicerade en video på sig själv iklädd bikini rasade följarna över att hon exponerade sin kropp på sociala medier. I videon syns Bianca göra iordning en tallrik med frukter och en och annan grönsak, vilket inte alls gjorde följarna nöjda. Du kan läsa mer om det här. 

Pernilla Wahlgren säger ifrån efter hatet mot Bianca 

Det faktum att det blivit uppståndelse kring Ingrossos video är något som Sofia Wistam tog upp i podcasten "Wahlgren & Wistam" och bad då Pernilla Wahlgren att ge sin åsikt i det hela:

– Det är ju äldre bittra kvinnor som hatar. Unga kvinnor hatar sällan på andra unga tjejer, utan det är äldre kvinnor, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– De tycker det är fruktansvärt osmakligt att visa upp sig i bikini på Instagram. Men om man är då som i Biancas fall på utlandssemester, då går man ofta runt i bikini och det ska inte vara konstigt med det och ta bild. 

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: Jessica Gow/TT 

Hatet mot Bianca Ingrosso efter avklädda videon 

Några av de kommentarer som landat i Bianca Ingrossos kommentarsfältet lyder följande: 

"Jag blir uppriktigt besviken på detta inlägg. När man är en förebild för unga tjejer kan man inte publicera såna här sexistiska inlägg. Det är en skam." 

"Haha! Här gör vi ALLT för att visa rumpan böjer böjer rumpen i vädret" 

"Måste man vara halvnaken för att fixa middag"

Biancas svar 

Som svar till de som hade åsikter om det avklädda innehållet på Instagram skrev Bianca följande:

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar." 

Zoe-Fay Brown ger svar på tal efter åsikterna om bikinibilden

Men Bianca är inte den enda i familjen som drabbats av negativa kommentarer till följd av en bikinibild. Även Zoe-Fay Brown, Oliver Ingrossos flickvän och mamma till sonen Kalí, ska nyligen ha fått hat, något Modette skrivit om tidigare

– Hon la upp en jättegullig bild på henne och deras lilla son i bikini, alltså hon hade bikini. Då på en gång "vilken dålig förebild du är för ditt barn att han ska behöva se dig i bikini", berättar Pernilla Wahlgren i podcasten. 

"Normaliserar hellre kvinnokroppen" 

Även Zoe-Fay Brown gav svar på tal på sociala medier: 

"När folk säger "vad kul för din son att se dina bikinibilder" ja jo men han ser ju mig i bikini varje dag liksom och kommer göra det hela sitt liv på alla resor vi kommer åka på. Han har trots allt kommit ut ur mina private parts och hänger i mina tuttar 24/7 så varför låtsas som att han inte har, normaliserar hellre kvinnokroppen för honom tidigt än att han ska bli som alla andra incels så fort de ser lite kvinnohud", skrev hon som svar till de som skickat negativa kommentarer till henne. 

Foto: Instagram/@zoefaybrown 

Orden om Biancas mående 

När Sofia Wistam undrar hur Bianca mår, svarar Pernilla att hon, precis som hon själv skrev på Instagram, nog har det ganska bra: 

 – Jag hoppas att hon mår bra ändå, att hon inte tar åt sig.