Benjamin Ingrossos nya lyxlya i kändistäta området – stora prislappen

Benjamin Ingrosso har ny lägenhet! - Foto: Claudio Bresciani / TT, JONAS EKSTRÖMER / TT
Dela på Pinterest
Artisten Benjamin Ingrosso flyttade nyligen in i en ny lägenhet i centrala Stockholm. Läs mer om läget och hur mycket den kostar här!

Mycket turnérande för Benjamin Ingrosso 2024

Det har hänt en hel del i Benjamin Ingrossos liv den senaste tiden. Han har inte gjort succé med nya låten "Kite" i Sverige, utan också runt om i Europa – där han också ska ut på en turné med start i april. 

Inför turnén har han besökt olika europeiska länder så som Italien för att där marknadsföra sig själv och den kommande turnén. I sommar ger han sig dessutom ut på en Sverige turné med start i juli. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Stina Stjernkvist / TT 

Artisten har till synes fullt upp i vår och i sommar, men efter att han varit ute och rest och spelat på olika ställen har han numera en trygg punkt att komma hem till. Tidigare i år flyttade han nämligen in i en ny lägenhet i Stockholm

Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani / TT 

Nya lägenheten

Benjamin Ingrosso, som inte riktigt trivdes i sin tidigare bostad – vilket går att höra i låten "I min lägenhet" – verkar nu trivas som fisken i vattnet i sin nya lya. På sociala medier har både artisten själv samt hans nära och kära delat bilder och videor från när de varit hemma hos honom. Det har bjudits på härliga frukostar och glädjedanser från Benjamin, något som bland annats fångats på film av Pernilla Wahlgren

 


I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam" uttrycker Wahlgren några fina ord om boendet: 

– Det är en drömlägenhet och den är så fin och varm och han trivs så bra. 

Utsikt över Gustaf Vasa kyrka 

Lägenheten har inte bara ett supersnyggt kök, vackra fönster och högt i tak, utan också en flott utsikt, närmare bestämt över Gustaf Vasa kyrka. Här syns utsikten från ett av Benjamin Ingrossos köksfönster, fångad på en Instagram-video av Pernilla Wahlgen. 

Foto: Instagram/@pernillawahlgren 

Kändistätt i Vasastan 

Benjamin Ingrossos nya lägenhet är en trea och är belägen i Vasastan. Bara ett stenkast bort bor kända profiler som Nour El-Refai och Henrik Schyffert, Hannah Widell, Kenza Zouiten Subosic och Alice Stenlöf

Hannah Widell. Foto: Stella Pictures 

Miljonerna 

Lägenheten köptes 2023, och enligt sajten Booli kostade en trea i samma byggnad som Benjamin bor i omkring 10,8 miljoner kronor då. Idag är samma lägenhet värderad till cirka 10,4 miljoner kronor. 

LästipsSå mycket tjänar Benjamin Ingrosso