Danny Saucedos nya ord om sonen Nahuel: "Två månader och underbar"

Danny Saucedos nya ord om sonen Nahuel: "Två månader och underbar"
Danny Saucedo och Anna Eriksson.
Dela på Pinterest
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson blev nyligen föräldrar till sitt första barn, sonen Nahuel. Nu berättar artisten om sitt nya liv som pappa.

På juldagen 2023 kom beskedet att Danny Saucedo, 38, blivit pappa. Artisen och flickvännen Anna Eriksson, 28, välkomnade sitt första barn i december och med det delade Saucedo en bild på Instagram där han berätta om sonens ankomst. 

"Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv. Fan va kul vi ska ha! Idag va vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare fr.o.m nu", skrev han i ett inlägg då. 

Danny Saucedo om nyfödde sonen 

Förutom att ha fullt upp med det nya livet som pappa har Danny Saucedo också fullt upp med att ladda upp inför "Melodifestivalen". Den 24 februari är han nämligen med i tävlingen för femte gången, då med låten "Happy that you found me". Inför sin medverkan i tävlingen gästade han Titti Schulz i radioprogrammet "P4 Extra - gästen" där han bland annat berättade om sin nyfödda son, Nahuel. 

– Två månader och underbar. Också lite fruktansvärd när han skriker, säger Danny Saucedo skämtsamt i intervjun och tillägger sedan: 

– Det är faktiskt fantastiskt. Det är otroligt. 

Danny Saucedo och Anna Eriksson. 

"Kommer försöka fucka upp honom så lite som möjligt" 

Han berättar också om hur han vill uppfostra sin son: 

– Jag kommer försöka fucka upp honom så lite som möjligt, men jag vill framförallt bara skapa en vettig människa. En vettig människa som någonstans kommer säga till slut "pappa du fattar inte". Då tror jag att jag gjort rätt. Någon som tar det vidare. Mitt tak blir hans golv. 

Danny förklarar även att han fått en helt ny förståelse för sin mamma, Patricia: 

– Att få den förståelsen så sent i livet, jag är liksom 38 år och bara "ah tack". Jag har alltid älskat henne och varit tacksam ändå, men jag visste inte att det fanns mer att förstå. 

Fina orden om Anna Eriksson 

Han tillägger: 

– Varje dag, nu det jag ser Anna göra för min son har ju min mamma gjort för mig. 

Lästips: Här kan du läsa mer om Anna Eriksson!