Lia Larsson: Melodifestivalen, pojkvän och det heter hon egentligen

Lia Larsson medverkar i "Melodifestivalen" 2024. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Magnus Andersson/TT
Dela på Pinterest
Artisten Lia Larsson är en av deltagarna i "Melodifestivalen" 2024. Här kan du läsa mer om artistens populära TikTok och om hennes relationer.

Lia Larsson: Ålder och det heter hon egentligen 

Lia Larsson, som egentligen heter Olivia Helena Julia Larsson Kind, föddes den 14 februari 2001. Hon fyllde alltså 23 år 2024.

Har Lia Larsson pojkvän? 

I oktober 2023 meddelade Lia Larsson att hon och hennes dåvarande pojkvän Viktor gjort slut. I ett inlägg på Instagram berättade hon om uppbrottet: 

"Jag och Viktor är inte ett par längre… Jag ville egentligen inte berätta detta för er pga att det är så jobbigt just nu, men många frågar och jag vill såklart att det inte ska vara några frågetecken. Ibland funkar inte saker som de ska tyvärr och nu blev det såhär. Jag kommer inte kommentera något kring detta, utan det viktigaste för mig är iallafall att ni vet hur det ligger till. Jag hoppas ni kan respektera detta". 

Men hur ligger det till med artistens kärleksliv idag? I samband med "Melodifestivalen" 2024 berättade Lia Larsson att hon faktiskt träffar någon:

– Just nu träffar jag någon och vi har det bra. Han vill helst vara anonym så jag lämnar honom utanför detta, har hon tidigare sagt till Hänt

Lia Larssons Tiktok 

Lia Larsson blev först känd på Tiktok där hon publicerade videor där hon dansar till andra artisters låtar. Hennes genombrott som artist kom med låten "Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)", som blev den mest streamnade nya svenska jullåten på Spotify 2022. 

 


Lia Larsson i "Melodifestivalen" 2024 

Lia Larsson tävlar i "Melodifestivalen" 2024, då med låten "30 km/h". Låten har hon skrivit tillsammans med Thomas G:son, Jimmy Jansson, Axel Schylström, och My Söderholm

Foto: Henrik Montgomery/TT 

Lia Larsson på Instagram 

Lia Larsson är aktiv på Instagram under användarnamnet @lialarssonofficial