Isabella Löwengrip om nya bröstoperationen: "Nu är det jag som äger min kropp"

Isabella Löwengrip. - Foto: Christine Olsson/TT, Fredrik Sandberg/TT
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip har genomgått en bröstoperation. På sociala medier berättar hon nu om hur nöjd hon är med resultatet.

Isabella Löwengrip, 33, blev känd redan som 14-åring då hon startade sin blogg och gick då under namnet "Blondinbella". 

Sedan dess har hon startat upp framgångsrika bolag som skönhetsvarumärket "Löwengrip" och är än idag en populär profil i sociala medier. Hon har uppemot 400 000 följare på Instagram och bloggar, det gör hon fortfarande. 

Nyligen uppdaterade hon sina följare om att hon genomgått en bröstoperation, detta för att hon ville förminska sina bröst. 

På sin blogg berättar hon att henens bröst förändrats genom åren, dels på grund av mycket viktpendling men också till följd av att hon ammat sina barn. Detta har medfört att hon "lidit av brösten": 

"Jag har verkligen lidit av brösten, inte bara det visuella utan främst det praktiska.", skriver hon och tillägger sedan:

"Jag har drömt om att kunna bära klänningar utan en BH, kunna visa ryggen eller använda en rak klänningsmodell utan att bli ett tält. Jag vill äga min kropp, förut ägde brösten mig."

I ett inlägg på Instagram berättar Isabella Löwengrip att hon är glad över resultatet. 

"I tisdags gjorde jag en efterlängtad bröstförminskning och lyft! Allt har gått SÅ bra och jag är så tacksam över beslutet. Nu är det jag som äger min kropp och inte bysten som äger mig! Jag tog min första promenad idag (Paul flätade mitt hår ), med lite smärtlindrande i kroppen så fungerar återhämtningen väldigt bra.", skriver hon i inlägget.