Klara Hammarströms och Martinus Gunnarsens flirt på Mello-efterfesten

Klara Hammarström och Martinus Gunnarsen. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Karl Roger Kalrsson/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Marcus och Martinus gick hem som vinnare efter lördagens final i "Melodifestivalen". Kanske vann Martinus en ytterligare något, närmare bestämt artisten Klara Hammarströms hjärta.

I lördags stod det klart att den norska duon Marcus och Martinus tog hem vinsten i "Melodifestivalen" 2024. I maj tävlar de med låten "Unforgettable" då "Eurovision Song Contest" går av stapeln i Malmö. 

Marcus och Martinus. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Mello-artisten på efterfesten 

Efter vinsten väntade en efterfest där flera artister var samlade och vinnarna tillika tvillingparet Marcus och Martinus Gunnarsen firades. Det var bland andra Danny Saucedo, Liamoo, Gunilla Persson och hennes dotter Erika Persson

Erika och Gunilla Persson. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Klara Hammarström på Melodifestivalens efterfest 

Även Klara Hammarström var på plats för att fira att "Melodifestivalen", som hon själv tävlat i två gånger, gått i mål. 

Klara Hammarström. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Flirt mellan Klara Hammarström och Martinus Gunnarsen 

Klaras medverkan på efterfesten har uppmärksammats lite extra i media, detta till följd av att hon sågs umgås väldigt nära vinnaren Martinus under festen. 

Det var Aftonbladets Schlagerbloggen som först uppmärksammade att de två artisterna var väldigt närgångna under festen. Klara och Martinus ska ha kramats och dansat närgånget med varandra. När kvällen började lida mot sitt slut ska de även ha lämnat efterfesten tillsammans. 

– Vi bara pratar, sa Martinus om sig själv och Klara till Aftonbladet under kvällen.

Klara Hammarström har varit singel sedan några månader tillbaka. Hon var tidigare tillsammans med hockeyspelaren Alexander Holtz

Även Martinus Gunnarsen är singel. Däremot är hans bror, Marcus, tillsammans med en tjej som heter Nora. Du kan läsa mer om det här!