Agnes Ugglas ord om kärleken: "45 är för gammalt"

Magnus och Agnes Uggla. - Foto: Fredrik Sandberg/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
När Agnes Uggla reflekterar över sitt kärleksliv inser hon att hon "måste skaffa en pojkvän" – men det finns vissa kriterier.

Magnus Uggla, 69, driver podcasten "Uggla & Uggla" tillsammans med sin dotter Agnes Uggla, 33. Podcasten har de haft sedan 2020 och idag har de släppt över 150 avsnitt. 

De verkar också tillsammans som duo i SVT-programmet "Jag och min far", där de i sex avsnitt utforskade olika delar av världen och olika kulturer och levnadssätt. 

Magnus Uggla är gift med Lollo Uggla, mamma till Agnes. Magnus och Lollo har även sonen Ruben Uggla ihop. Tillsammans med sitt ex, Ann Furelid, har Magnus även dottern Emelie Uggla

Agnes Uggla om kärlekslivet 

Agnes Uggla har i ett tidigare avsnitt av podcasten "Uggla & Uggla" berättat hur det ligger till med sitt kärleksliv, och då berättat att hon inte är tillsammans med någon just nu. Däremot trivs hon bäst som icke-singel. 

– Jag har inte en partner just nu. Jag är ju en tjej som trivs bäst i förhållande ändå, men jag försöker mota bort det just nu för jag ska försöka vara singel ett tag. 

"Måste skaffa en pojkvän" 

Men det verkar inte gå helt enkelt för Agnes Uggla att vara singel. I ett nytt avsnitt av "Uggla & Uggla" berättar hon att hon kämpar med att vara singel och att trivas med det. 

– Den här veckan, eller förra veckan, har varit en del. Det har varit mycket. Jag har känt att det här singellivet, det är inte så bra för mig. Jag måste skaffa en pojkvän, säger hon i avsnittet. 

För att kanske hjälpa Magnus Uggla på traven berättar han då att han nyligen stötte på en kvinnlig gammal vän, vars son hon föreslog skulle passas bra ihop med Agnes. 

Agnes Ugglas kriterier – så gammal bör dejten vara 

Men när Magnus berättar om åldern på denna herre tydliggör Agnes vilket åldersspann på killar hon kan tänka sig ha att göra med. 

– Oj, utbrister Agnes när Magnus berättar hur gammal vännens son är. 

Hon tillägger: 

– 45 är för gammalt, och undermåttet, jag har inget. 

– Vill du ha en toyboy?, frågar Magnus då. 

– Nej, jag sulle säga att 28 är för ungt, svarar Agnes. 

Agnes Uggla har seglat upp som en riktig stjärna i det svenska medie- och tv-landskapet och blivit minst sagt populär. Vill du läsa mer om Agnes Uggla? Då kan du göra det här! 

Du kan läsa mer om Magnus Ugglas tre barn här!