Kishti Tomita och Alexander Kronlund lämnar Idol – Peg Parnevik ryktas vara ny jurymedlem

Peg Parnevik ryktas vara ny medlem i Idol-juryn. Amie Bramme Sey och Pär Lernström ledde programmet tillsammans 2024. - Foto: Stella Pictures, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Kishti Tomita och Alexander Kronlund lämnar Idol-juryn. Är Peg Parnevik nu en av dem som tar plats vid jurybordet?

Kishti Tomita var med i originaljuryn som drog igång Idol 2004. Efter några år lämnade hon jurybordet, men var åter tillbaka på sin plats 2017. Tidigare i år kom beskedet att Tomita tvingats lämna sin plats. 

– De har tagit ett kreativt beslut att göra om juryn. Men det är deras beslut, och det får stå för dem, sa Tomita till Aftonbladet då.

Långköraren fyller i år 20 år, och en av de som kommer vara med och fira är Anders Bagge, det bekräftade han då för TV4

Alexander Kronlund lämnar Idol 

Nyligen kom beskedet att även Alexander Kronlund lämnar jurybordet. 

"BREAKING NEWS: Inte i nivå med att Carl XVI abdikerar, MEN , 7 roliga år i IDOL fick räcka för mig. Ny spännande jury presenteras strax", skriver Kronlund på Instagram. 

 


"Kommer att sakna dig SÅ mycket vid min högra sida din galna, fantastiska människa. Ingen kommer att kunna få mig att brista ut i gapakratt i livesändning som du gjort. Love you Alejandro", kommenterar jurykollegan Katia Mosally under inlägget. 

Om Mosally är kvar i juryn eller ej är inte bekräftat.

I sitt inlägg hintar Kronlund om att det inte är lång kvar tills tv-tittarna får reda på hur den nya juryn ser ut. 

Är Peg Parnevik ny jurymedlem i Idol? 

Under måndagen publicerade skvallerkontot "exonphspoiler", som drivs av Vanessa "Essa" Elie, flera poster på Instagram där hon hintade om att hon har vetskap om en av de nya jurymedlemmarna. 

Hon skrev bland annat att det är en person från en känd svensk familj. Därefter publicerade hon en bild på artisten Peg Parnevik

Foto: Instagram/@exonphspoilerse 

Bekräftat: Peg Parnevik ny i Idol-juryn 2024

Modette har sökt TV4 för en kommentar.