Bröderna Ingrossos pinsamma situation – spanade in Bianca: "Jävlar"

Benjamin och Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Att spana in heta tjejer på stan är något som förkommer i familjen Ingrosso, berättar Bianca Ingrosso i Youtube-serigen "Söndagsångest".

För lite mer än ett år sedan tog Benjamin och Bianca Ingrosso ett gäng bilder tillsammans – bilder som blev rejält ifrågasatta av deras följare. 

På bilderna, som togs i samband med en fotografering för magasinet Vogue Scandinavia, syns syskonparet posera tillsammans iklädda plagg i läder. Bilderna väckte stor uppmärksamhet bland syskonens följare, som menade att det som syntes på bilderna var opassande för ett syskonpar. 

"Har ni sexuellt umgänge också? En del av bilderna anspelar på det. Jag skulle aldrig posera sexuellt med mitt syskon på bild iallafall, inte för alla pengar i världen"

"Oooooooeeeeee så äcklig den bilden va, syskon tillsammans på bild som associerar till sexigt, porrigt. Som inavel"

"Vet inte om de bara jag.. men att stå i sån outfit med sin bror och han utan tröja och såna tyska hårdporrsbyxor"

Så löd några av de kommentarer som hamnade under ett Instagram-inlägg där Bianca och Benjamin Ingrosso visade upp bilderna som togs under fotograferingen. 

 


Gav svar på tal 

Efter att åsikter strömmat in från olika håll och på olika sociala plattformar gav Bianca Ingrosso till slut svar på tal genom ett inlägg på Instagram där hon skrev: 

"Hahaha att jag får upp videos på TikTok där folk seriöst spekulerar kring om jag är kär i min egen bror eller inte. Klart som fan jag är KÄR i honom!! Är inte ni det i era syskon???"

 

Bianca Ingrosso: Jag är Benjamins drömtjej 

Syskonen Ingrosso – inte bara Benjamin och Bianca utan även Oliver – står varandra väldigt nära. Olivers, Biancas och Benjamins syskonkärlek är helt enkelt på topp – men en gång höll det på att bli lite för bra för att vara sant. 

När Bianca gästar Youtube-serien "Söndagsångest", som drivs av Malin Norlander, berättade hon om hur hon och Benjamin ser på varandra. 

– Han är mannen i mitt liv, han bara "du är kvinnan i mitt liv, jag vill ha någon som dig men obviously inte du", berättar Bianca i avsnittet. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

"Har kollat in mig" 

Hon berättar även att Benjamin uttryckt att han tycker att hon är den vackraste kvinnan som finns, och en gång

Benjamin och Bianca Ingrosso. Foto: Christine Olsson/TT 

gick det så pass långt att bröderna Ingrosso spanade in henne på stan – ovetandes om att det faktiskt var deras syster de kollade in: 

– Min storebror också, de har ju på riktigt kollat in mig när jag har gått på stan, säger Bianca och fortsätter: 

– Pappa, Oliver och Benjamin kan verkligen sitta på ett utefik tillsammans och bara "ouf, kolla henne". Pappa kollar på fötterna för han har fotfetisch, Benjamin kollar på ansiktet för han älskar face och Oliver kollar typ röven. 

Bianca Ingrosso: Foto: Stella Pictures 

"Jävlar"

Plötsligt var det Bianca som gick förbi, och efter ett tag insåg grabbarna runt bordet att det faktiskt var deras familjemedlem som de tyckt såg så härlig ut – något de inte var helt stolta över, förklarar Bianca i avsnittet.  

– Sen hade jag gått förbi och alla hade bara "jävlar". Sen bara "vänta vänta vänta är det Bianca som kommer in här?", berättar hon. 

Bianca Ingrosso visar hur bröderna reagerade när de fick syn på henne. Foto: Youtube 

Fina orden om Benjamin 

Men det är inte bara åt ena hållet som lovord skickas, utan även från Bianca till Benjamin. I avsnittet berättar hon vad hon tycker bäst om med sin lillebror: 

– Jag tycker hans karisma är det snyggaste på honom. När han glittrar i ögonen, mnär han får vara sitt bästa jag och prata så kreativt. Det kan vara om vad som helst, en macka han har ätit eller någonting. Alltså jag dör för honom. 

Bianca och Benjamin Ingrosso. Foto: Fredrik Sandberg / TT 

LästipsBianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon