Benjamin Ingrossos nya ord om Theo Wahlgren: "Svårt att acceptera..."

Familjen Wahlgren-Ingrosso. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Theo Wahlgren är yngst i syskonskaran Wahlgren-Ingrosso, bestående av Oliver, Bianca Ingrosso. Den sistnämnda

Nyligen kom beskedet att Benjamin Ingrosso, 26, blir med dokumentär. I vår kommer den första delen av dokumentärserien "This is Benjamin Ingrosso" där tittarna får följa med in på djupet i artistens liv. 

– Det här är ett nytt kapitel av mitt liv både som artist och som person och i den här dokumentären kommer man få se andra sidor av mig och följa mig på en mer personlig och nära nivå än tidigare. Det känns spännande att få blicka tillbaka tillsammans och även visa början av en, för mig, ny och outforskad resa, säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Pressbild. 

Bakom kulisserna i Sveriges mest kända familj 

Benjamin Ingrosso har mer eller mindre alltid haft ett liv i rampljuset. Med en mamma som själv varit en stor artist sedan barnsben och med morföräldrar och två morbröder som även de lever ett offentligt liv är det inte helt lätt att leva bakom kulisserna. 

Två personer ur familjen Wahlgren-Ingrosso som däremot valt att hålla sig utanför rampljuset är Peter Wahlgren, Pernilla Wahlgrens äldsta bror, samt Theo Wahlgren, Pernillas yngsta son. 


Foto: Stella Pictures 


Pernilla Wahlgrens okända bror Peter Wahlgren 

Peter Wahlgren är 60 år gammal och lever ett liv i Dalarna där han jobbar som brandman. 

Foto: Stella Pictures 

Theo Wahlgren fyller 17 

Theo Wahlgren går fortfarande i skolan och i mars 2024 fyllde han hela 17 år – en födelsedag som uppmärksammats av storebror Benjamin Ingrosso. 

På sociala medier publicerade Benjamin flera bilder på sig själv och lillebror Theo, och i en av bilderna yttrade han några fina ord om födelsedagsbarnet: 

"Grattis på födelsedagen THEO!!! Det är fortfarande ganska svårt att acceptera att du inte är min "lille"bror längre, men jag är så stolt över den unga man du håller på att bli. Du har alltid varit så snäll mot alla runt dig, och behandlar alla med respekt!!! Vet du att att att..." 

Foto: Instagram/@benjaminingrosso 

LästipsOliver Ingrossos fina gest till Theo Wahlgren – blir gudfar