Oliver Ingrossos fina gest till Theo Wahlgren – blir gudfar

Oliver Ingrosso är Pernilla Wahlgrens äldsta barn, Theo Wahlgren är hennes yngsta. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Sedan Oliver Ingrossos och Zoe-Fay Browns son kom till världen är Theo Wahlgren inte minstingen i familjen längre. Men med lilla Kalís ankomst till världen har Theo fått ett stort uppdrag.

Sedan september 2023 är Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown föräldrar till sonen Kalí. Sedan dess har bebisgoset varit totalt hos familjen Wahlgren-Ingrosso, och i nuläget blir det extra mycket av den varan hemma hos Pernilla Wahlgren, detta eftersom familjen Ingrosso-Brown flyttat in i hennes hus på Lidingö. Där bor även Pernillas man Christian Bauer och hennes yngsta son, Theo Wahlgren

Anledningen till att de alla bor tillsammans just nu är att Oliver och Zoe nyligen sålt sin bostad och köpt en ny – en ny bostad som de inte flyttar in i förrän i sommar. 

"Vi flyttar in i en stor 3a i innerstan, men inte förrän i sommar. Tills dess flyttar vi in hos svärmor och myser", berättar Zoe-Fay Brown under en frågestund på Instagram. 

Theo Wahlgren gudfar till Oliver Ingrossos son 

I samma frågestund avslöjar hon att tidigare nämnda Theo Wahlgren fått ett mycket ärofyllt uppdrag av sin storebror och sin svägerska. Han har nämligen fått äran att vara gudfar till lilla Kalí. Gudmor är en av Zoe-Fay Browns vänner. 

Foto: Instagram/@zoefaybrown