Filip Lamprechts dunderår efter kärleksavslöjandet med Linn – det blir nya steget

Filip Lamprecht och Linn Hegdal. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht och Linn Hegdal firade nyligen ett år som par. I år kan han helt enkelt fira massvis med framgångar!

Det har hänt en hel del i Filip Lamprechts liv 2024. I januari offentliggjorde han sin relation med dansproffset Linn Hegdal. De hade då varit tillsammans i ett år, men då försökt hålla sitt förhållande hemligt. 

Offentliggjorde relationen med Linn Hegdal 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev Lamprecht på Instagram då. 

Paret lärde känna varandra då de dansade ihop i "Let's dance". Året var 2021 och Filip Lamprecht var vid tillfället tillsammans med artisten Peg Parnevik och Linn Hegdal med danskollegan Jacob Persson

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures 

Ny lägenhet 

Förutom att Filip gjorde sin kärleksrelation offentlig har han också flyttat in sin en nyrenoverade lägenhet på Södermalm i Stockholm. 

"Sakta men säkert börjar min lägenhet äntligen bli mitt hem!! En del grejer kvar av grovgörat men är SÅ GLAD att äntligen börja få ta in inredning i lägenheten!", skrev han i ett inlägg på Instagram där han visade upp några bilder från lägenheten. 

 

Filip Lamprecht i Sveriges mästerkock VIP 

Som om det inte vore nog med härligheter kom det nyligen ytterligare ett besked gällande Filip Lamprecht. Han är nämligen med i årets upplaga av "Sveriges Mästerkock VIP". 

Filip Lamprecht. Foto: Gabriel Liljevall/TV4 

Vann Hela kändis-Sverige bakar 

Tittarna kommer helt enkelt nu även få ta del av Lamprecht matlagningskunskaper. För ett par år sedan visade han upp sina bakkunskaper i "Hela kändis-Sverige bakar" – en tävling han tog hem tillsammans med den före detta friidrottaren Michel Tornéus

Filip Lamprecht och Michel Tornéus. Foto: Gabriel Liljevall / TV4 

Deltagarna i Sveriges mästerkock VIP 2024 

I "Sveriges mästerkock VIP" kommer Filip Lamprecht tävla mot anda kända profiler som Maria MontazamiDominika PeczynskiMagdalena ForsbergAnders EkborgMarcus NoteriusArvid Stark och Tone Sekelius

Deltagarna i Sveriges mästerkock VIP 2024. Foto: Gabriel Liljevall/TV4 

Programmet har premiär den 24 april på TV4 och TV4 Play.