Janni Delérs ord om nya bröstoperationen

Janni Delér. - Foto: Instagram/@jannid
Dela på Pinterest
Janni Delér öppnar upp om sina tankar om sin nya bröstoperation. Läs mer här!

Janni Delér, 34, har under åren blivit en stor profil på sociala medier, inte minst på Youtube där hon tillsammans med sin ex-man Jon Olsson, 41, blev ett av de största Youtube-paren. 

De gifte sig 2018, och 2022 kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. 

"Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigt i somras bestämde vi oss för att inte vara ett par längre. Nu när det har sjunkit in för oss båda tyckte vi att det var dags att dela det med alla här som har varit en del av vår resa", skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram då. 

 


Förutom att Janni Delér och Jon Olsson har två barn ihop, Leon och Leia, har de även klädvarumärket C'est normal ihop. 

De driver även båda fortsatt framgångsrika konton i sociala medier, och i september 2023 avslöjade Jon på sitt konto att han träffat kärleken på nytt. Jon Olssons nya flickvän heter Annette Haga och är en norsk influencer och var inte helt okänd för Janni Delér sedan tidigare, snarare tvärtom. 

– Vi har ju känt varandra i flera år. Vi var ju på en resa till Sydafrika i en vecka för fler år sedan. Vi har gjort några plåtningar tillsammans, så jag vet ju vem hon är, det berättar hon i sin podcast "Two of a kind". 

Annette Haga. Foto: Tor Gunnar Berland/STELLA PICTURES 

Opererade in bröstimplantat som 23-åring 

Den nämnda podcasten "Two of a kind" driver hon tillsammans med sin syster Michaela Delér, och i ett avsnitt av podcasten håller systrarna en frågestund där Janni får frågan hur hon tänker kring den bröstoperation hon tidigare i podcasten nämnt att hon ska göra. 

När Janni Delér var 23 år gammal opererade hon sina bröst, detta för att hon upplevde att hennes "egna hade försvunnit" till följd av hård träning, och hon ville "ha tillbaka" de bröst hon hade innan, det skriver Janni på sin blogg

I den tidigare nämnda frågestunden i podcasten berättar Janni Delér att hon bestämt sig för att ta ut sina implantat, men att hon inte riktigt kommit fram till vad hon ska göra därefter: 

– Jag är också kluven, ska man bara ta ut skiten eller ska man sätta in nytt? Alltså jag vet inte, säger Janni i podcasten. 

I podcasten diskuterar systrarna huruvida Janni bör ta ut dem och då operera in nya implantat, eller om hon enbart ska göra ett lyft. 

– Det positiva är att jag stoppade in så lite, säger Janni under diskussionen och tillägger: 

– Vi får se, det ska jag ta tag i. 

Michaela Delér. Foto: Stella Pictures 

Systerns bröstimplantat gick sönder 

Anledningen till att Janni vill göra ingreppet nämner hon inte i avsnittet, men hennes syster Michaela Delér tog ut sina bröstimplantat för ett par år sedan, då bland annat till följd av att ena implantatet resulterat i kapselbildningar samt att det andra implantatet visade sig gått sönder. Detta har även hon skrivit om på sin blogg

En annan som tagit ut sina bröstimplantat är influencern Margaux Dietz, det berättade hon i en Youtube-video. Anledningen var att hon fått komplikationer med kapselbildningar, precis som ovan nämnda Michaela Delér.