Därför håller Janni Delér sitt nya kärleksliv hemligt – talar ut om hatet

Janni Delér och Jon Olsson bröt upp för ett par år sedan. - Foto: Instagram/@jannid, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det var omkring två år sedan som Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar. Efter uppbrottet har Janni valt att hålla sitt kärleksliv privat, och nu berättar hon om anledningen bakom beslutet.

Efter att ha varit tillsammans i över tio år och gifta i omkring fyra år beslutade sig det populära Youtube-paret Jon Olsson och Janni Delér att gå skilda vägar. Under sina år ihop fick Jon och Janni två barn, Leon och Leia

Flyttade hem till Sverige 

När barnen föddes, och många år innan dess, bodde familjen Olsson-Delér utomlands, både i Marbella, Monaco och i Cypern. Men 2022, strax efter skilsmässan, flyttade de till Sverige. 

2021 köpte det dåvarande paret ett hus ihop. Huset, som ligger i Nacka, bor Jon Olsson i idag. Janni bor för närvarande i ett hus som hon hyr, i väntan på att hitta det perfekta huset för henne och barnen att bo i. 

Jon Olssons nya flickvän Annette Haga 

Omkring ett och ett halvt år efter skilsmässan gick Jon Olsson ut på sociala medier och berättade att han hittat kärleken på nytt. Jon Olssons nya flickvän heter Annette Haga, bor i Norge och har själv två barn

I en Youtube-video har turturduvorna berättat hur de inledde sin relation, och då berättat att det var Jon som skickade ett meddelande till Annette och att han då bad om en dejt

Annette Haga. Foto: Stella Pictures 

Janni Delér om Jon Olssons nya flickvän 

En som uttalat sig om relationen mellan Jon Olsson och Annette Haga är Janni Delér, som i sin podcast "Two of a kind" har berättat att hon känt sin ex-mans nya flickvän en längre tid

– Vi har ju känt varandra i flera år. Vi var ju på en resa till Sydafrika i en vecka för fler år sedan. Vi har gjort några plåtningar tillsammans, så jag vet ju vem hon är, sa Janni i podcasten då. 

Hatet efter skilsmässan 

Efter att de Janni Delér och Jon Olsson gick ut med att de valt att gå skilda vägar strömmade det in hat riktat mot Janni, något hon pratat om i podcasten "Two of a kind". 

– Jag har tagit tillräckligt med skit nu, sa hon i podcasten hösten 2023. 

Något nytt förhållande har Janni Delér inte gått ut med att hon har, och i en ny post på Instagram berättar hon att det är just hatet som gjort att hon numera väljer att hålla sitt kärleksliv bakom rampljuset. 

Jon Olsson och Janni Delér. Foto: Stella Pictures 

Därför håller Janni Delér sitt kärleksliv för sig själv 

Det är under en frågestund som Janni tar tillfället i akt och berättar hur det ligger till: 

"Garanterat den mest ställda frågan, och jag förstår det haha! Efter att ha varit i ett väldigt offentligt förhållande i hela mitt vuxna liv känner jag inte att jag vill dela den delen av mitt liv här nu. Kanske är det ett sorts trauma efter skilsmässan när jag fick hat dagligen i ett och ett halvt år, även om det var ett gemensamt beslut och vi var väldigt öppna och ärliga med det. Men jag behövde ändå äta skit dagligen här och det var inte roligt för mig.", skriver hon och tillägger: 

"Så jag kommer inte dela den delen av mitt liv just nu, kanske att jag gör det i framtiden om jag känner för det. Men just nu är mitt kärleksliv inget jag kommer dela här". 

Foto: Instagram/@jannid 

Janni Delér och Dick Axelsson 

Så något konkret kärleksbesked kommer Janni Delérs följare inte få ta del av, inte på ett tag i alla fall.  Däremot har det spekulerats kring huruvida hon och den tidigare hockeyspelaren Dick Axelsson har någonting på gång. 

Dick Axelsson. Foto: Henrik Montgomery / TT 

Axelsson har nämligen dykt upp en hel del i Jannis flöde de senaste månaderna, inte minst i hennes kommentarsfält på Instagram där han allt som oftast dyker upp med en härlig emoji-kommentar. Han har också synts på middagar hemma hos Jannis syster Michaela Delér och hennes make Jens Byggmark

Foto: Instagram/@mdeler 

Åker på resor tillsammans 

Han var nyligen med på en resa till Egypten tillsammans med stora delar av Jannis familj, och när det nu vankas sportlov i Stockholm syns de åka på en härlig skidsemester ihop. 

Varken Janni eller Dick har synts på bild i varandras flöden, däremot har de båda publicerat bilder från sin uppladdning inför alpresan. 

På en av bilderna syns Dick Axelsson avnjuta en öl på flygplatsen innan avresan till Schweiz. Detta gör han tillsammans med Jens Byggmark, som alltså är tillsammans med Janni Delérs syster Michaela Delér. 

Foto: Instagram/@dickaxelsson 

På en annan bild syns hela gänget i skidbacken. Härligt! 

Foto: Instagram/@mdeler