Kristin Kaspersens miljonsuccé – så mycket tjänar hon

Kristin Kaspersens miljonsuccé – så mycket tjänar hon
Kristin Kaspersen. - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby, FREDRIK SANDBERG /TT
Dela på Pinterest
Kristin Kaspersen har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, och den pågår för fullt med de olika projekt hon håller igång. Här kan du läsa mer om hur mycket hon tjänar.

Som dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson har Kristin Kaspersen har varit i rampljuset sedan barnsben. Redan som barn började Kaspersen som skådespelare och när hon var i 20-årsåldern började hon som programledare i tv. 

1998 var Kristin Kaspersen programledare för SVT:s "Söndagsöppet". 

Framgångsrik karriär 

Sedan dess har hon varit programledare i flera populära program, däribland "Fångarna på fortet", "Biggest loser" och "Spårlöst". 

Hon hoppade även in som programledare i "Let's dance" när Petra Mede meddelade att hon behövde hoppa av programmet till följd av sin hälsa

David Lindgren och Kristin Kaspersen ledde "Let's dance" 2023. 

Kristin Kaspersen har även släppt flera böcker inom hälsa, hon håller i träningsresor, däribland inom Yoga, och driver podcasten "Nyfiken på". 

Sönerna Filip och Leon 

Vid sidan av sin framgångsrika karriär har hon även fått två barn, sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén

Äldsta sonen Filip har hon tillsammans med sitt ex, idrottsmannen Martin Lamprecht, och Leon har hon tillsammans med programledarkollegan Hans Fahlén

Kristin Kaspersen med sönerna Leon och Filip. Foto: Christine Olsson / TT 

Miljonbolaget 

Kristin Kaspersen driver bolaget Puhkri Media Aktiebolag. Bolaget har som syfte att verka som konsultverksamhet och praktisk verksamhet inom bland annat TV-media, journalistisk produktion, författarskap och träning.

2023 hade bolaget en omsättning på 4 460 000 kronor. Samma år låg tillgångarna på 5 585 000 kronor. 

Hur mycket tjänar Kristin Kaspersen? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Kristin Kaspersen en fastställd förvärvsinkomst på 673 000 kronor under 2022. Delat på årets tolv månader ger det en lön på 56 000 kronor i månaden. Kaspersen hade även ett överskott av kapital på 593 000 kronor det året.