Starka reaktioner efter Benjamin Ingrossos bild – uppmärksammade detaljen: ”Vi ser...”

Benjamin Ingrosso är på Europaturné
Benjamin Ingrosso är på Europaturné - Foto: Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är på Europaturné och senaste stoppet på ”Better days tour” var Köpenhamn. I en video uppmärksammar fansen en häpnadsväckande detalj.

Benjamin Ingrosso har sedan länge vunnit Sveriges hjärtan och är nu på god väg att ta sig an även Europa. Artisten är högaktuell med sin första internationella turné ”Better days tour”, tillsammans med sitt band besöker han flera europeiska storstäder och tar dem med storm. 

Han har bland annat besökt Amsterdam, Paris, Berlin och nu senast Köpenhamn – och han har inte gjort någon besviken. 

Benjamin Ingrosso på ”Better days tour” i London. Foto: STELLA Pictures/Ken Goff

Benjamin Ingrossos kärleksavslöjande  

Benjamin har senaste åren släppt mestadels svenska låtar men de senaste tillskotten i hans musikbibliotek har varit låtar på engelska, bland annat supersuccén ”Kite” och ”Better days”, som klättrade hela vägen upp till Spotifys topplistor efter bara några timmar. Fansen fullkomligt älskar Benjamin och det är flera som varit på mer än en konsert under turnén. 

Det var när ”Better days tour” befann sig i Berlin som artisten visade upp ett troget fan som varit på hela fyra shower hittills! 

”Den här fantastiska tjejen var precis och såg sin fjärde konsert på Europaturnén!!!”, skrev Benjamin på sin Instagram-story. 

Därefter publicerade han en bild på ett par som funnit kärleken genom hans musik. 

”Och dessa killar från Polen träffades genom min musik och nu är de ett par”, skrev han följt av ett rött hjärta.

Läs mer: Hittade kärleken – visar upp den under Europaturnén: ”Ett par”

Fansen jubel efter Benjamin Ingrossos video 

Det märks att artisten älskar det han gör och den energi han har på scenen sprider sig även till fansen. Men det är inte bara på arenorna som känslorna flödar. Benjamin uppdaterar flitigt på sina sociala medier från turnén och visar upp klipp från hans framträdanden. 

Det är under ett av klippen från konserten i Köpenhamn som flera av följarna reagerat på en anmärkningsvärd detalj – att Benjamin påminner om två riktiga ikoner i musikhistorien, Elton John och Freddie Mercury.

”Lite Fred Mercury mixat med Elton John och sköööön känsla och råtalang Benjamin Ingrosso och vips. Det såg och hörde jag i denna filmsnutt. TACK”, skriver en följare. 

”Du känns som en ung Elton John fast bättre”, hälsar en annan följt av flera röda hjärtan. 

”Jag ser Elton, jag ser det”, kommenterar en tredje. 

”Vår nya Freddie Mercury”, skriver en fjärde.

Utöver dessa liknelser fullkomligt regnar det in komplimanger till artisten om hur fantastiskt duktig och talangfull han är. 

”Bästa, finaste och den mest talangfulla artist vi har idag. Vi ser bara början på en kommande världsartistkarriär”, hälsar en och får medhåll av en annan: 

”GRINAR…! Du är överlägsen allt och alla!!! Ingen gör det så bra som du!”