Hittade kärleken – visar upp den på Europaturnén: “Ett par”

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso - Foto: Foto: Jonas Ekströmer/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är aktuell med sin första internationella turné ”Better Days Tour”. Nu visar han upp den stora lyckan och kärleken som uppstått genom hans musik: ”Träffades”

Artisten Benjamin Ingrosso är högaktuell med sin första europaturné "Better Days Tour". Tillsammans med sitt band besöker han flera europeiska storstäder och tar dem med storm genom sin musik. 

På senaste har Benjamin släppt en hel del ny musik och till skillnad från hans senaste hits är de nya låtarna på engelska, bland annat låtarna "Kite" och "Better days" som snabbt jobbade sig upp på streamingtjänsten Spotifys topplistor. 

Benjamin Ingrossos kärleksliv

Benjamin har lagt fullt krut på sin musik på senaste, det var bland annat därför hans populära matlagningsprogram ”Benjamin's” gick i graven. Det finns alltså inte mycket tid över till annat, speciellt inte kärleken. 

Det har nämligen inte hänt speciellt mycket på den fronten på senaste åren. Däremot har han en lång relation bakom sig, närmare bestämt med Linnea Widmark. De var tillsammans i omkring sex år men gick skilda vägar 2019. 

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso 2018. Foto: Mikael Persson/STELLA PICTURES

Tre år senare, 2022, syntes han ihop med den norska influencern Frøya Winther. På sociala medier delade både de själva och personer i deras närhet bilder och videor från tillfällen då de umgicks ihop med familj och vänner, däribland på familjemiddagar och semestrar i Pernilla Wahlgrens hus i Spanien. 

Även artistens syster Bianca Ingrosso talade fint om Frøya under en intervju på röda mattan

– Hon är ju en av världens vackraste tjejer och alla vi i familjen älskar henne, sa hon då. 

Benjamin och Frøya slutade efter en tid att umgås och sedan dess har Benjamin varit singel. I en intervju med Allas från 2024 berättade han om en anledning till att han inte har ett förhållande i dagsläget.

– Man måste offra vissa saker för att få annat, jag tror det är svårt att få allt samtidigt, säger han till tidningen. 

Benjamins kärleksavslöjande under turnén: ”Ett par”

Benjamin har senaste dagarna befunnit sig i Tyskland med sin turné och det senaste stoppet var huvudstaden Berlin. På sin story har han lagt upp en hel del bilder från sitt besök i den tyska storstaden, han visar bland annat upp en bild på ett av hans mest trogna fans, som var och såg sin fjärde konsert på turnén. 

”Den här fantastiska tjejen var precis och såg sin fjärde konsert på Europaturnén!!!”, skriver Benjamin. 

Foto: Skärmdump från Benjamin Ingrossos Instagram-story

Artisten publicerar även en bild på två killar, som faktiskt träffades genom hans musik och som nu är ett par! 

”Och dessa killar från Polen träffades genom min musik och nu är de ett par”, skriver artisten följt av ett rött hjärta.

Foto: Skärmdump från Benjamin Ingrossos Instagram-story