Phillipe Cohen visar upp kärlekslyckan med flickvännen Rebecca – se bilderna här

Phillipe Cohen och Rebecca Lindberg Thor
Phillipe Cohen och Rebecca Lindberg Thor - Foto: Foto: Instagram, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Phillipe Cohen fyller 30 och blir överraskad på födelsedagen av sin flickvän Rebecca, med en härlig resa till Rom

Göteborgaren Phillipe Cohen, 30, blev känd för svenska folket genom sin relation med Bianca Ingrosso, 29. Paret var tillsammans i totalt tio år men under relationen gjorde de slut ett antal gånger, för att sedan hitta tillbaka till varandra. Men sommaren 2022 gjorde de slut en sista gång och det uppbrottet blev definitivt. 

Ungefär ett år efter uppbrottet med Bianca började Phillipe synas med en annan tjej, Rebecca Lindbergh Thor, 27, och kort därefter gick paret ut med att de var i en relation. 

Idag bor Phillipe och flickvännen Rebecca ihop i en lägenhet på Östermalm, och kärleken dem emellan verkar blomstra för fullt. 

Bianca Ingrossos ord om Phillipes nya relation

Ex-flickvännen Bianca har tidigare uttalat sig om Phillippe nya relation. I samband med att hon gästade vännerna Rosanna Charles och Sanna Guidettis podcast ”Högt i tak”, berättade hon om känslorna att Phillipe träffat en ny. 

– Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull. Och jag känner ju henne, sa Bianca då och fortsatte:

– Vi var ju på Lollapalooza. Och så var jag lite bakfull en dag och fick en överväldigande känsla, som gjorde mig tårögd, över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll.

Ex-paret verkar ha en fortsatt fin relation till varandra efter uppbrottet. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso 2020. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund


Phillipes kärlekslycka med Rebecca

Sedan Phillipe och Rebecca offentliggjorde sin relation har de flitigt visat upp sin kärlek på sociala medier. Sommaren 2023 var de på en härlig resa i Italien tillsammans, där de bland annat var på sina vänners bröllop. 

Att besöka Italien verkar vara något som paret verkligen tycker om att göra. För när Phillipe nyligen fyllde 30 var det dags igen. 

På den stora dagen har Rebecca slagit på den stora trumman och bjudit sin pojkvän på en resa till den italienska huvudstaden Rom, något som nöjessajten Hänt rapporterade om. 

På Instagram-story uppdaterar Philllipe från Trevifontänen i Rom och skriver: 

”Fyller 30 idag och Rebecca har tagit med mig på min första resa till Rom!”

Foto: Instagram

Även Rebecca uppdaterar på sin Instagram: 

”Ingen vanlig dag idag! För min gullis fyller 30! Älskar dig”

Foto: Instagram
Foto: InstagramParets härliga resa till Rom 

Paret har uppdaterat sina följare på Instagram story och de verkar ha en fantastisk tid tillsammans och njuter till fullo av allt Rom har att erbjuda. Phillipe, som driver två restauranger i Stockholm, publicerar givetvis en hel del bilder på mat och dryck. Men även gulliga turistbilder med sin flickvän. 

Foto: Instagram