Annica Englund väntar sitt andra barn med NHL-proffset – visar upp stora lyckan

Elias Lindholm, Annica Englund
Elias Lindholm, Annica Englund - Foto: Foto: ETHAN CAIRNS/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Annica Englund och kärleken Elias Lindholm väntar sitt andra barn. På Instagram visar de upp den stora lyckan.

Influencern Annica Englund och NHL-hockeyspelaren Elias Lindholm blev sambos 2019. Annica och bostonterriern Stitch, lämnade då Sverige och flyttade över Atlanten till kärleken som var bosatt i Calgary, Kanada, där han spelade hockey. 

Mycket har hänt sedan dess och familjen har utökats med ytterligare en hund och 2023 välkomnade paret sin första son, efter en tuff och lång kamp med IVF. I 4,5 år bodde paret i den kanadensiska staden men nyligen meddelade paret att de skulle flytta till Vancouver. 

Annica Englund om gravidkampen 

Annica har tidigare varit öppen med parets kamp om att få barn. Både på Instagram och i tv-serien "Playmakers", har hon delat med sig av den ofrivilliga barnlösheten, parets ivf-resa och flera missfall. Men i november 2022 kom den glädjande nyheten att hon var gravid och de väntade sitt första barn

 "Efter alla dessa år, tusentals tårar, förluster och smärta... Det är äntligen vår tur", skrev Annica Englund på sin Instagram då. 

Och i början på 2023 välkomnade paret sonen Levi. 

"Någon bestämde sig för att överraska oss tidigare än vi förväntade oss", skrev Annica på sin Instagram. Även Elias valde att dela den glada nyheten på sina sociala medier. 

Annica och Elias väntar sitt andra barn 

Lite mer än ett år efter Levis ankomst meddelar paret att Levi ska bli storebror! På Instagram publicerar Annica en bildkarusell på bland annat ultraljudsbilder och en tårta med texten: ”Baby #2 coming 2024”. 

Under inlägget skriver hon: 

”Familjen växer. En till att älska” 


I kommentarsfältet fullkomligen svämmar grattishälsningarna och lyckönskningarna till familjen över.