Nya bilden från Bianca Ingrossos enorma våning – då flyttar hon in

Bianca Ingrosso
2021 köpte Bianca Ingrosso en paradvåning på Östermalm för 40 miljoner kronor. - Foto: STELLA Pictures, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Hösten 2021 köpte Bianca Ingrosso en lyxig paradvåning på Östermalm men har ännu inte flyttat in på grund av renovering. Nu visar hon upp nya bilder inifrån lägenheten.

Det har snart gått tre år sedan Bianca Ingrosso, 29, köpte sin enorma paradvåning på Östermalm. Men ännu har hon inte flyttat in. Lägenheten är över 300 kvadratmeter stor, har 4 sovrum och ligger på Östermalm och enligt Bianca själv kostar den över 40 miljoner kronor. 

– Det är det värt, har Bianca sagt i en video på Youtube.

Bianca Ingrossos nya våning – det har hänt 

Hon köpte den extravaganta lägenheten när hon fortfarande var i en relation med ex-pojkvännen Phillipe Cohen med visionen att de skulle bo där tillsammans och tanken på en framtida familj motiverade den stora investeringen.

 – Jag är väldigt stolt att jag köpt mitt familjehem, sa hon i videon. 

Paret gick som bekant skilda vägar våren 2022 och Bianca ska istället flytta in i lägenheten solo. Men för att det skulle bli hennes riktiga drömlägenhet behövde hon flytta kök, totalrenovera badrum, måla om och slipa golvet. Och flytten har minst sagt dragit ut på tiden och lägenheten håller fortfarande på att totalrenoveras. 

Anledningen till förseningen är delvis på grund av problem med just renoveringen och Bianca tvingades byta hantverkare vilket fördröjde processen, då arbetet stod helt still under en lång period. Men den tomma våningen har även funkat som en bostad åt både storebror Oliver Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren vid olika tillfällen när de varit mellan bostäder. 

Bianca har under åren publicerat en del bilder inifrån lägenheten och den ser minst sagt magisk ut och Bianca verkar sannerligen längta efter att få boa in sig. 

Nya bilden inifrån Biancas östermalmsvåning  

Entreprenören har sedan inköpet av våningen lagt upp en hel del inspirationsbilder med visioner för den nya lägenheten, både på inredning men även arkitektur som hon tycker om. 

Nyligen publicerade hon en uppdatering på hur renoveringen går och av bilden att döma ser det ut att gå framåt. Förhoppningsvis blir lägenheten klar inom kort så Bianca äntligen kan flytta in i sin pampiga våning. 

Foto: Skärmdump från Bianca Ingrossos Instagram.

Då flyttar Bianca Ingrosso in i nya lägenheten 

Bianca har vid en tidigare frågestund berättat att hon kommer flytta in i den nya lägenheten i slutet av 2024. och på Instagram publicerade hon den 27 december 2023 en bild inifrån lägenheten med texten: ”Nästa år”

Även på Tiktok publicerade Bianca nyligen en video där hon gav en uppdatering om lägenheten.