Bingo Rimérs ord om Novas mamma får följarna att reagera: ”Du är...”

Bingo Rimér och Nova Rimér
Bingo Rimér och Nova Rimér - Foto: Claudio Bresciani / TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bingo Rimér har tre barn med två olika kvinnor. Nyligen publicerade han ett inlägg på Instagram som får följarna att reagera.

Kärleksparet Julia Franzén och Bingo Rimér blev ett par igen 2022 efter att de haft en kort paus. De är högaktuella med realityserien "Bingo & Julia" där tittarna får en inblick i parets gemensamma vardag. I serien delar paret bland annat med sig av sin stora önskan att bilda familj och deras påbörjade IVF-resa.

Bingo har sedan tidigare tre barn med två olika kvinnor. Äldsta dottern Nova Rimér ihop med Erika Heizinger och sönerna Ringo Rimér och Rambo Rimér med hälsoprofilen Katrin Zytomierska

Nu försöker alltså Julia och Bingo utöka den stora bonusfamiljen ytterligare. 

Bingo Rimer och Katrin Zytomierska med sönerna Ringo och Rambo. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Julia Franzéns ärliga ord om gravidkampen

Julia Franzén har varit öppen med sina fertilitetsproblem och processen kring att försöka få barn. Under fjolåret gjorde hon ett fertilitetstest, men resultaten blev inte vad hon hade hoppats på. 

Hon berättade om känslorna och chocken kring resultatet i ett öppenhjärtligt inlägg på sina sociala medier: 

Jag gjorde ju ett fertilitetstest ”för skojs skull” för ett tag sen. Igår ringde de och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalité på äggen, men jag tror att hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU. Det blev liksom en chock för jag gjorde mest testet för säkerhets skull, för att kolla att det är okej att vänta lite med barn. Trodde ju inte att det skulle vara något fel” skrev Julia på Instagram. 

Testresultatet fick paret att påbörja en IVF-behandling för att förverkliga drömmen om att få barn tillsammans. De vände sig till den amerikanske IVF-specialisten Dr. Andy Huang, som är känd för att ha hjälpt bland annat Kardashian-familjen med deras IVF-resor. 

Julia Franzén och Bingo Rimér. Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola

Lästips: Julia Franzén och Bingo Rimérs nya barnbesked – tar hjälp av Kardashians IVF-läkare

Bingo Rimérs känslosamma ord om exflickvännen 

I seren får tittarna även följa Bingo och Julia i deras vardagsliv och vid flera tillfällen har Bingos ex-fru Katrin Zytomierska skymtat förbi. Hela klanen är tajta och lever ett modernt bonusfamiljen liv, där alla medlemmar är närvarande. Trots att Bingo avslutat två relationer till sina barns mammor har de fortfarande god relation.

Bingo och Erika har dottern Nova ihop. Foto: Stella Pictures

När Erika nyligen fyllde år passade Bingo på att visa upp relationen till exet offentligt. Med ett kärleksfullt inlägg på Instagram. 

Jag har tagit många bilder på henne, och ofta får jag höra hur otroligt vacker Novas mamma är. Jag tycker dock det är lite ytligt att bara fokusera på hennes yttre egenskaper. Det är ju faktiskt insidan som räknas, och framför allt det faktum att hon är framgångsrik, självständig och intelligent. Hon har dessutom en helt fantastiskt sjuk humor och är världens bästa mamma och dessutom en perfekt fru till Ludde (har han sagt).”, skriver Bingo och fortsätter:

”Det är ju hennes födelsedag idag, vilket är sååå mycket viktigare än att ständigt kommentera hennes fördelaktiga utseende. Hon kan ju faktisk inte hjälpa när hon är född eller hur hon ser ut, eller hur? Grattis Erika du är så bäst och jag hoppas inte alla håller på att tjata om hur snygg du är idag på din dag. För jag och många andra vet att du är så mycket mer än en väldigt snygg tjej. You go Girl!”

Följarna jublar efter hyllningen till Erika 

I kommentarerna har Erika själv har kommenterat tre röda hjärtan och många andra följare kommenterat hur fint det är att de har så fin relation till varandra, trots uppbrottet och nya relationer. 

”Så fantastiskt fint av dig bingo! Det är så man ska behandla sina barns mammor”, skriver en. 

”Du är så fin Bingo! Som hyllar dina barns mammor och skriver så fint. Ni har kommit så långt och att se till barnens bästa genom att vara VUXNA och hålla sams och se de fina i varandra. Stor elgoe til er. Sen är de inte alltid lätt kan jag tro men de man ser och hör här från dig och barnen och även deras mammor ibland säger mycket om er relation. Grattis Erika!”, skriver en annan. 

”Grattis på din dag. Grattis till er och den fina relation ni har. Blir varm i hjärtat när jag läser texten. Du är en förebild för många”, hälsar en tredje. 

”Du är så snäll mot alla som du räknar som din familj! Så grattis till dina barns mammor och alla andra som du räknar som din familj!”, kommenterar en fjärde.