Peg Parnevik och pojkvännen Sebastians intima stund fångad på bild

Peg Parnevik och Sebastian De la Vega
Peg Parnevik och Sebastian De la Vega - Foto: Foto: Naina Helén Jåma/TT, Instagram
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega har varit ett par sedan sommaren 2023. Nu publicerar systern Penny en intim bild på paret.

Peg Parnevik avslöjade under 2023 att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från ex-pojkvännen Jesper Niklasson. Pegs nya pojkvän heter Sebastian De la Vega och har sedan offentliggörandet av relationen synts frekvent i familjen Parneviks olika sociala medier. 

Peg har även pratat om relationen i sin podcast "Peg & Penny", där hon bland annat sagt att det här är första gången hon känner sig "riktigt lugn" i en relation

Peg Parneviks offentliga kärleksliv 

Peg har haft en del offentliga relationer tidigare. Inte minst med kändissonen Filip Lamprecht, Paret var tillsammans i sex år innan de gick skilda vägar, i samband med Filips medverkan i "Let's dance" där han tävlade med proffsdansare Linn Hegdal. Ungefär tre år efter Filips medverkan i programmet bekräftade han att han och Linn de facto är i en relation sedan en tid tillbaka. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik 2020. Foto: Adam Ihse/TT

Kort efter att relationen med Filip tog slut, fann Peg kärleken igen. Denna gång i musikproducenten  Jesper Nicklasson. Men under våren 2023 valde paret att gå skilda vägar. 

– Jag är okej, jag vet inte hur mycket jag ska säga, jag pallar inte prata om det helt. Det är en konstig period i mitt liv, sa Peg Parnevik i ”Peg och Penny” då. 

Peg och Sebastian blev tillsammans under sommaren 2023. 

Intima bilden med pojkvännen 

Peg och Sebastian verkar fortfarande nykära och på Instagram uppdaterar de flitigt med bilder tillsammans. 

Nyligen publicerade Pegs syster Penny en bild på paret under en middag och paret ser inte ut att få nog av varandra. På bilden står de och kysser varandra intensivt. 

Sebastian de la Vega och Peg Parnevik. Foto: skärmdump från Penny Parneviks Instagram story

Även Peg publicerade bilden i sitt flöde.