Janni Delérs utseendeförändring – nya bilden visar: ”Inte vågat”

Janni Delér
Janni Delér - Foto: Foto: Instagram/@jannideler
Dela på Pinterest
Janni Delér avslöjar att hon gjort ett nytt skönhetsbehandling som hon velat göra längre. Nu visar hon upp resultatet.

Influencern Janni Delér har under åren blivit en stor profil på sociala medier. Inte minst på Youtube där hon tillsammans med sin ex-man Jon Olsson blev ett av de största paren på plattformen. De gifte sig på stranden i Marbella 2018 men 2022 kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. 

"Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigt i somras bestämde vi oss för att inte vara ett par längre. Nu när det har sjunkit in för oss båda tyckte vi att det var dags att dela det med alla här som har varit en del av vår resa", skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram då. 

Under den 11 år långa relationen fick paret två barn ihop, Leon och Leia, har de även klädvarumärket C'est normal ihop. 

Janni Delér om bröstoperationen

Janni driver en podcast tillsammans med sin syster Michaela Delér, "Two of a kind" som släpper ett avsnitt i veckan. I ett avsnitt passar systrarna på att svara på lyssnarnas frågor. Janni får frågan hur hon tänker kring den bröstoperation hon tidigare i podcasten nämnt att hon ska göra. 

När Janni var 23 år gammal opererade hon nämligen sina bröst, detta för att hon upplevde att hennes "egna hade försvunnit" till följd av hård träning, och hon ville "ha tillbaka" de bröst hon hade innan, skrev Janni på sin blogg

– Jag är också kluven, ska man bara ta ut skiten eller ska man sätta in nytt? Alltså jag vet inte, svarar Janni på frågan i podden. 

Vidare diskuterar systrarna huruvida Janni bör ta ut implantaten och då operera in nya eller om hon enbart ska göra ett lyft. 

– Det positiva är att jag stoppade in så lite, säger Janni under diskussionen och tillägger: 

– Vi får se, det ska jag ta tag i. 

Jannis nya skönhetsbehandling 

Nu har Janni gjort en annan korrigering med utseendet. Denna gång var det inget ingrepp, snarare en behandling: hon gjorde nämligen en läpptatuering! På Instagram story berättar Janni om processen. 

”Gjorde någonting den här veckan som jag har velat göra i åtminstone två år men har inte vågat. Jag gjorde lip blush!! Mina läppar har knappt någon naturlig färg så jag har alltid läppstift för att 'se levande ut”, inleder Janni och fortsätter: 

”Så exalterad på resultatet, vilket kommer bli 100% om några veckor”

Foto: Instagram/@jannideler

Läpptatuering är en kosmetisk behandling som håller länge. Behandlingen hjälper till att spara tid, pengar och samtidigt ge ett långvarigt resultat som räcker i flera år och som gör att du inte alltid behöver läppstift eller läppglans för att få färg på läpparna.