Kändisarnas starka reaktioner efter Pernilla Wahlgrens bilder: Det ÄR...”

Carolas reaktion på Pernilla Wahlgrens bild
Carolas reaktion på Pernilla Wahlgrens bild - Foto: Foto: Robert Eklund/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren var nyligen i Milano för att se Benjamin Ingrossos ”Better days tour”. Något flera svenska kändisar reagerar starkt på.

Först Sverige, nu världen! Benjamin Ingrosso är ute på sin första europaturné och tar publiken med storm. Hans talang och passion på scenen under ”Better days tour” lämnar ingen besviken.

Benjamin Ingrosso i London. Foto: STELLA Pictures/Avalon

Han har bland annat besökt London, Paris, Berlin, Köpenhamn och nu har han rört sig söderut mot varmare breddgrader. Nyligen gjorde han ett stopp i Milano för att ställa sig på scenen inför slutsålda hus – och några som lyckats knipa biljetter är mamma Pernilla Wahlgren som åker i sällskap med sonen Theo Wahlgren, väninnan Jessica Wahlgren och hennes dotter och tillika Benjamin och Theos kusin, Linn Wahlgren

På Instagram publicerar Pernilla ett inlägg och är minst sagt stolt som en tupp över att få se sin son stå på internationell scen. 

Pernilla Wahlgrens glädje efter Benjamins internationella framgång 

Pernilla dokumenterade resan till Milano och har publicerat ett helt gäng bilder från den oförglömliga resan. 

Nu är fans-skaran och familjen på plats i ITALIEN för att se och supporta Benjamin Ingrosso som spelar för slutsålda hus i kväll i MILANO!!!! Kan inte fatta att jag ska få se min son på scen i Italien uppträda för en internationell publik som redan älskar honom…! Benjamins låt Kite spelas överallt här i Italien!  ”Lilla” Benjamins dröm om att en dag slå igenom internationell börjar sakta men säkert komma till liv…!”, skrev Pernilla.

Efter spelningen kunde Pernilla inte hålla tillbaka hur stolt hon var över sin sons prestationer på scenen. 

”MAMMA ORGOGLIOSA!!! STOLTASTE MAMMAN i Milano i går var jag..! Benjamin ägde på scenen och bjöd publiken på en oförglömlig kväll som den ödmjuka STJÄRNA han är! Ett minne för livet även för mig och Theo som fick göra denna resa tillsammans och vara stolta ihop över vår fina grymma älskade son/storebror Benjamin Ingrosso när han gjorde sitt livs första konsert i sitt älskade Italien..! Hoppas på många fler…!”,

Kändis-Sveriges reaktioner: ”Varm och tårögd”

Och det är inte bara familjen som är imponerade över Benjamin. Under Pernillas bilder har flertalet svenska kändisar uttryckt sin stora beundran över hennes talangfulla son. 

”HURRRRRA!! Så underbart. Jag blir alldeles varm och tårögd. Fina Benjamin! Bra jobbat och vårdat Pernilla”, skriver Carola Häggkvist.

”Så fantastiskt kul! Han är fantastisk och så även du”, hälsar Kristin Kaspersen. 

”Det ÄR dags nu, Benji tar Europa med storm och sååå avis jag är på er”, skriver Pernillas man Christian Bauer. 

”Så otroligt häftigt”, kommenterar TV4-programledaren Jenny Strömstedt. 

”ALLTSÅÅÅÅÅ WOW!!”, skriver Christine Meltzer.

”He is simply the best”, hälsar Bathina Philipson.