Hov1-profilen väntar barn – visar upp stora glädjen: ”Tack livet”

 Dante Lindhe från Hov1 ska bli pappa
Dante Lindhe från Hov1 ska bli pappa - Foto: Stina Stjernkvist/TT, Magnus Andersson/TT
Dela på Pinterest
Musikgruppen Hov1 har samlat på sig en stor skara fans sedan starten 2015. Och nu kommer det glädjande beskedet att bandet kommer utökas med ytterligare en medlem. Dante Lindhe ska nämligen bli pappa!

Den svenska hiphop-gruppen Hov1 har varit aktiv sedan 2015 och släppt en drös med hits under de nio åren. De har ett stort musikbibliotek och har gjort flera samarbeten med andra svenska artister som blivit väldigt uppmärksammade, bland annat med Veronica Maggio, Håkan HellströmJireel och Einar

2017 fick gruppen sitt första pris på den svenska musikgalan ”Rockbjörnen”, de var nominerade i fyra kategorier, vilket gav dem flest nomineringar tillsammans med Håkan Hellström. Hov1 vann priset för "Årets Genombrott".

Gruppen består av Noel Flike, Ludwig Kronstrand, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson.

Ludwig Kronstrand och Zara Larsson var ett par

Ludwig Kronstrand och Zara Larsson var tillsammans under en längre period i tonåren. Precis som relationen i sig blev uppbrottet mycket uppmärksammat, paret bestämde sig för att gå skilda vägar under hösten 2016. 

I juni 2017, i podcasten "Noel och Ludwig" som Kronstrand och Hov1-kollegan Noel Flike står bakom, berättar han om sin bild av uppbrottet och ett förslag som enligt honom kom från Zara själv. Förslaget ska ha handlat om att de skulle kunna få ligga med andra, det berättar Ludwig Kronstrand i poddavsnittet "Ex". 

– Det som hände i september, jag och mitt ex hade varit tillsammans till och från i kanske fyra år. Hon åker iväg, vi säger att hon åkte till Nya Zeeland. Alla som lyssnar nu vet vem jag pratar om och att hon åkte till USA. Men vi låtsas att det var Nya Zeeland, säger han i podcasten och fortsätter:  

– Hon säger så här: "Ludwig jag älskar dig mest av allt och jag vill att det bara ska vara du och jag, men jag tänker om det här ska fungera så måste vi typ ha ett öppet förhållande. Det betyder att du får ligga med andra och jag får ligga med andra". 

Dante Lindhe ska bli pappa

Nyligen kom det glädjande beskedet att Hov1-medlemmen Dante ska bli pappa! Han har varit tillsammans med modellen och influencern Stephanie "Steffi" Mendez, 28, sedan våren 2021. I november samma år flyttade paret ihop till en lägenhet på Södermalm i Stockholm. Och nu avslöjar paret att de väntar barn, något Aftonbladet var först att skriva om. 

Det är i ett inlägg på Instagram som Steffi visar upp bebismagen samtidigt som hon håller ett par små små sneakers i i handen. 

"Tack livet för så mycket. Jag älskar dig Dante Lindhe", skrev hon till bilden – och Dante var inte sen med att svara. "Te amo", skriver han, vilket översatt till svenska betyder "Jag älskar dig".

I kommentarsfältet strömmar kommentarerna in från både fans och vänner så som Dantes Hov1-kollegor Ludvig Kronstrand och Noel Flike, som önskar paret all lycka och stort grattis 

Stephanie Mendez är dotter till kända artisten

Den uppmärksamma följaren har säkerligen noterat att Steffis efternamn klingar en aning bekant. Hon är nämligen dotter till artisten Méndez.

Steffis pappa Mendez verkar överlycklig över att bli morfar. I ett inlägg på Instagram skriver han om glädjen.

"Jag kan äntligen berätta för världen att jag kommer att bli morfar!", inleder han den långa texten.