Ludwig Kronstrand


Ludwig Kronstrand är en av flickfavoriterna i hiphop-gruppen Hov1 där han tillsammans med Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson skriver musik, rappar och sjunger. Våren 2017 gjorde killarna sin första turné i Sverige som avslutades i mars och två månader därefter påbörjade de sin andra turné som avslutades i augusti.

Hur gammal är Ludwig Kronstrand?


Ludwig är 25 år gammal och firar sin födelsedag den 29 juni. Han föddes år 1997 i Stockholm och bor i huvudstaden än idag. 

Ludwig Kronstrand och Noel Flike hade podcast ihop


Ludwig och bandmedlemmen Noel Flike hade tidigare podcasten "Noel & Ludwig" som de uppdaterade kontinuerligt, men podden är inte aktiv idag.

Var tillsammans med Zara Larsson


Men Ludwig Kronstrand är även känd som popstjärnan Zara Larssons ex. Ludwig och Zara hade ett på- och av-förhållande i fyra års tid men i oktober 2014 höll inte ungdomskärleken längre och de gick ut med att de gjort slut. Ludwig och Zaras uppbrott blev dock väldigt uppmärksammat i medierna och det var mycket drama kring ungdomarna.


I en intervju som Zara Larsson gjort med Rolling Stone Magazine ska hon ha berättat att en av hennes mest populära låt "Never Forget You" ska handla om hennes kärlek till exet Ludwig Kronstrand.


Zara Larsson om varför det tog slut med Ludwig Kronstrand 


Zara uttalade sig om att anledningen till varför förhållandet tog slut var för att det blev för mycket svek för att relationen skulle gå att laga. Kort därpå gick Zara ut med att hon träffat en ny kärlek, pojkvännen Brian Whittaker, något som var jobbigt för Ludwig till en början. 


Ludwig Kronstrand om relationen med Zara Larsson


Även Ludwig uttalade sig om relationens abrupta slut och berättade att i samband med att Zara flyttade till USA skulle paret ha ett öppet förhållande. Det skulle dock finnas en regel som innebar att ingen av parterna fick bli kär i någon annan. Ludwig fick dock känslor för en annan tjej, vilket Zara ansåg som otrohet. 

Ludwig Kronstrand: Instagram


På Instagram har Ludwig Kronstrand cirka 86 800 följare där han heter @ludwigkronstrand. På Twitter finns han även under namnet @ludwigrc. 
1