Benjamin Ingrossos nakenchock på scenen: ”Var helt naken”

Benjamin Ingrosso gick upp naken på scenen i Madrid
Benjamin Ingrossos gick upp naken på scenen i Madrid - Foto: STELLA Pictures/Fredrik Jonasson, Instagram/@morgonpassetip3
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är högaktuell med sin europaturné och det senaste stoppet var Madrid. Där han gjorde något riktigt oväntat på scenen.

Benjamin Ingrosso är ute på sin första internationella turné och tar hela Europa med storm. Artisten och hans band har varit i flertalet storstäder med ”Better days tour”, bland annat London, Paris, Milano och nu senast i den spanska huvudstaden Madrid – där Benjamin gjorde något rejält oväntat på scenen, i P3 Morgonpasset berättar han om nakenchocken på scenen. 

Läs mer: Starka reaktioner efter Benjamin Ingrossos bild – uppmärksammade detaljen: ”Vi ser...”

Benjamin Ingrosso vinner ärofyllt pris 

Efter konserten i Madrid begav sig Benjamin åter till svensk mark för att närvara på årets största modegala, ELLE-galan. Årets upplagan av galan var speciell för Benjamin som tog hem ett ärofyllt pris. Han belönades nämligen med ”Årets bäst klädda man”. 

Benjamin Ingrosso och hans stylist Dennis Bröchner på ELLE-galan 2024. Foto: Anders Wiklund/TT

”Tack Elle för att ni gav mig utmärkelsen 'årets bäst klädda man'. En utmärkelse som jag delar med min bror Dennis Brochner och 8-åriga Benji som skulle ha tyckt att det är coolt att få ett pris för sättet du uttrycker dig på genom mode. Mycket kärlek!”, skrev artisten på sin Instagram. 

Benjamin har alltid gillat att uttrycka sig genom sina kläder och dyker ofta upp i spektakulära outfits. 

Benjamin Ingrossos nakenchock på scenen 

Under hans stopp i Madrid var det just hans kläder som uppmärksammades – eller snarare avsaknaden av kläder på kroppen. 

När han avslutat sin spelning hoppade artisten rätt in i duschen då han var så svettig efter flera timmars framträdande. Men publiken hade inte fått nog av Benjamin, de ville ha mer. Och Benjamin ville givetvis vara sin publik till lags, så han gick ut på scenen igen. Spritt språngande naken med endast en handduk som täckte hans privata delar. 

När Benjamin gästade Morgonpasset i P3 berättade han om incidenten. 

– I torsdags efter giget hade jag klivit in i duschen då jag trodde att jag var klar. Men då skrek folk "en gång till, en gång till" så de hämtade ut mig igen. Det gjorde att jag fick stå helt dyngsur i handduk och köra en låt, berättar Benjamin. 

– Men vadå var du naken under?, frågade programledaren David Druid.

– Jag var helt naken under, säger Benjamin.

Foto: skärmdump från Instagram/@morgonpassetip3


Foto: skärmdump från Instagram/@morgonpassetip3

Han berättar även att han inte är blyg när det kommer till nakenhet och att i princip alla ljudtekniker har sett honom naken. 

– Alla ljudtekniker har ju sett min så kallade "jarre", berättade Benjamin och syftade på sitt könsorgan. 

– Jarre... haha, skrattade Linnea Wikblad