Samir Badrans intima avslöjande om relationen med Julia: ”Mycket trekanter”

Samir Badran och Julia Sundqvist har varit ett par sedan 2019.
Samir Badran och Julia Sundqvist har varit ett par sedan 2019. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Samir Badran och Julia Sundqvist förlovade sig i direktsänd tv 2020. Nu avslöjar Samir intima detaljer om deras realtion.

Samir Badran, 33, och flickvännen Julia Sundqvist, 27, har varit tillsammans sedan 2019. Ett år senare gick Samir ner på knä i direktsänd tv och friade till sin flickvän som sa ett rungande ja. Samir var vid tillfället sidekick till Pär Lernström i TV4:s underhållningsprogram "Talang" och tog då tillfället i akt att fria på bästa sändningstid. Men ännu har paret inte gift sig och om det finns några planer på ett giftemål har Samir och Julia inte berättat. 

Samir friade till Julia i direktsänd tv. Foto: STELLA Pictures

Julia Sundqvist om relationen med Samir

Samir Badran och Julia Sundqvist har varit ett par i över fem år och kärleken verkar fortfarande blomstra mellan dem. När Julia fyllde 27 år i april 2024 uppmärksammade Samir dagen genom att publicera ett känslosamt inlägg på sociala medier och sin flickvän. 

När Julia gästade Nathalie Lidbergs podcast ”Vår Gemensamma Dagbok berättar hon mer om relationen med Samir. Samtalet leder in på mer intima frågor och duon börjar prata om sexualitet och sexliv. Julia berättar att hon är väldigt nyfiken av sig och tar inte så hårt på sex och nakenhet. 

– Jag har alltid varit lite mer öppen i mitt sätt att tänka än vad gemene man är. Jag tycker att alla kan bli kära i tjejer och killar, man blir kär i personen snarare än könet. I en relation så är sex en sak och kärlek är en sak. 

 Nathalie frågar då om Julia klassar sig själv som bisexuell varpå Julia berättar att hon inte sätter sig i något fack alls, men att hon kan bli kär i både tjejer och killar. 

– Jag blir jätteattraherad av tjejer också, säger Julia. 

Hon fortsätter berätta att Samir är lagd åt samma håll när det kommer till sexuell nyfikenhet och att paret testat på tantra och lingammassage, vilket är en tantrisk massage för killar med fokus på könsorganet. 

Deras öppenhet och nyfikenhet har gjort att de testat på mycket saker i sin relation. 

– Jag tycker det är nice om Samir tycker andra tjejer är snygga och härliga. Jag älskar det. 

Samir Badran och Julia Sundqvist 2020. Foto: STELLA Pictures

Samir Badrans intima avslöjande om sexlivet 

När Samir tillsammans med parhästen Viktor Frisk gästar Malin Norlanders Youtube-serie ”Söndagsångest” avslöjar han ytterligare detaljer om relationen Julia. 

Trion börjar prata om galna fester de varit på som slutat i att folk tagit av sig kläderna och haft sex. Varpå Malin frågar: 

– Har ni haft mycket trekanter, gillar ni när det blir lite "spicy"?

– Ja, det är kul, svarar Samir. 

Senare i intervjun säger Malin att hon fått höra att Samir och Julia har ett öppet förhållande. 

– Vi har inget öppet förhållande, vi är bara väldigt icke-svartsjuka. Överhuvudtaget. Det bestämde vi oss för så fort vi blev tillsammans att vi gör vad vi vill. Vi bara är. 

Malin frågar då om de bjuder in någon extra person i sängkammaren. Varpå Samir svarar: 

– Det går vi inte in på här.